Garmin Nuvi 2350 Full Europe

Sistemul de navigaţie Garmin Nuvi 2350 e un model nou şi e recomandat de suportul pentru carduri MicroSD care sunt foarte ieftine, ecranul mare cu suport touch, greutatea redusă, multe funcţii destul de utile şi preţul mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

Garmin Nuvi 2350 are un procesor STA 2062L de 400 megaherţi, iar pe partea de memorie are slot pentru carduri Micro SD. Ecranul are 4,3 inci şi are o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli. Despre display poate fi spus că e de tip TFT backlight alb (nu prea înţeleg ce vrea să fie asta). Pe partea de software Nuvi 2350 are inclusă harta întregii Europe, adică harta Full Europe. Greutatea e de puţin peste 100 grame (142 grame), iar dimensiunile sunt de 121 pe 76 pe 15. Bateria asigură o autonomie decentă de două ore jumătate şi e de tip Litiu Ion. Ca o caracteristică specială ar fi faptul că are posibilitatea de a reda imaginile şi are funcţiile hot fix, eco route, lane guidance, junction view, my trends, indicator pentru viteză maximă, auto zoom, poi loader, poi share şi altele. Nu pot descrie toate funcţiile, dar vă pot spune despre eco route că e un mod prin care GPS-ul vă va furniza cea mai ecologică rută, adică una care să vă consume cât mai puţin combustibil.

Păreri pro şi contra

Pro: Nuvi 2350 are harta Europei în pachet, ecranul e mare, vine cu multe funcţii, iar preţul e modic.
Contra: nu are bluetooth, iar ecranul nu e HD. Nu ştiu căt e de capabil playerul integrat în redarea filmelor şi melodiilor.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Undeva la 499 lei e un preț bun pentru acest PND şi în funcţie de ce oferte există pe piaţă ar putea fi mai ieftin sau mai scump. În momentul de faţă nu am mai scris despre GPS-uri similare de la Garmin, dar când am să scriu am să revin cu un link. 😉 Un model similar e 2300 şi impresionează prin faptul că are un preţ mai mic, dar și 2450 ar fi o alternativă dar mai scumpă.

Concluzie

Eu aş recomanda un astfel de gadget acelor persoane care vor să plece în vacanţă în străinătate. E bun pentru ei deoarece are harta Europei. 🙂 Oarecum mă deranjează că nu are transmiţător FM, dar cred că pot trăi şi fără aşa ceva. P.S.: Ştiu că nu am spus mare lucru despre aparat şi de aceea pun acest clip care vă va demonstra funcţionalitatea aparatului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Garmin Nuvi 2350 Full Europe”

  1. Din cate am auzit acestia au fost cumparati de Asus sau Asus realizeaza telefoane in colaborare cu ei. Analizand detaliile tehnice pot sa spun ca nu e cu nimic mai prejos decat un Mio sau Evolio.

Comentariile sunt închise.