Garmin Nuvi 2300

Sistemul de navigaţie Garmin Nuvi 2300 Central & Eastern Europe vine cu harta Europei de Est şi Centrală, deci nu are harta Full Europe ca alte modele şi de aceea e mai ieftin. Preţul acestui personal navigation device nu e prea mare deoarece Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci e un preț foarte bun pentru ce poate să ofere unui șofer neexperimentat..

Poze

Din imaginile de mai jos puteţi vedea că arată similar lui 2350, dar și cu multe alte dispozitive similare de la acest mare producător.

Cutia
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

Despre detalii tehnice nu pot să scriu prea multe deoarece cei de la Garmin au fost zgârciţi în oferirea lor. Procesorul e unul de 400 megaherţi, iar ecranul senzitiv e unul de 4,3 inci cu o rezoluţie de 480 pe 272 puncte. Display-ul e unul cu suport touch, iar o caracteristică specială a acestui e faptul că are backlight alb şi că e TFT. Software-ul e harta Europa Estică şi de aici vă puteţi da seama că e un PND destinat românilor şi celor care vor călătorii mult în Balcani. Greutatea lui Nuvi 2300 e de circa un 150 grame, iar autonomia e acceptabilă din moment ce ţine 2,5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (zic eu), preţul nu e aşa de mare, suportă carduri microSD şi are ecran touch (ca orice GPS modern).
Contra: nu am obiecţii majore la achiziţia unui astfel de PND, dar era interesant dacă avea bluetooth pentru mâini libere.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cum ziceam şi în paragraful introductiv, aparatul costă undeva la 569 lei şi acest preţ e datorat în principal faptului că nu are harta completă a Europei. (Dar, se poate adăuga orice hartă vreţi datorită faptului că suportă carduri.) Ca alternativă la acest GPS numit Garmin Nuvi 2300 v-aş putea recomanda modelul 2350 de la acelaşi producător şi e ceva mai scump deoarece harta Europei e completă.

Concluzie

Ţi-ai cumpăra un astfel de aparat dacă nu vrei să călătoreşti pe moment în Vestul Europei. Poţi adăuga şi alte hărţi deoarece aparatul are card MicroSD.

Mă gândesc că pozele poate nu sunt aşa de „explicative” şi de aceea am decis să pun şi un clip care să vă arate cum puteţi schimba bateria la aparat şi astfel vă puteţi face o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Garmin Nuvi 2300”

  1. Nu cred ca cineva ar fi interesat de cum arata ci de ce poate. Din cate am inteles aceste modele au intrat de curand pe piata autohtona si vin cu preturi foarte accesibile.

Comentariile sunt închise.