Garmin Nuvi 2200

Sistemul de navigație Garmin Nuvi 2200 e foarte similar lui 2300 (tot un model de Nuvi) în sensul că are aceeaşi harta pentru Europa de Est şi Centrală. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deoarece are un ecran de 3,5 inci (GPS-urile normale au cel puţin 4,3 inch). Poate că dimensiunea redusă e un avantaj în sensul că ar pute fi folositor şi motocicliştilor sau celor care au o maşină mică.

Poze

Mai jos sunt câteva imagini cu modelul Nuvi 2200 de 4,3 ţoli, dar trebuie să ştiţi că arată similar.

Cutia
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

Nu am să vă încarc cu prea multe detalii tehnice, dar vă pot spune că şi acest personal navigation device are procesor de 403 megaherţi care e un model STA2062L. Ca oricare al gadget de acest gen şi acesta are suport pentru carduri, mai exact pentru card de tip MicroSD (nu ştiu care e capacitatea maximă a acestuia). Ecranul e unul mai mic de doar 3,2 inci şi are o rezoluţie de 320 pe 240 pixeli. Ca şi restul Nuvi-urilor şi acest model are ecran de tip TFT backlight alb. Pe partea de soft are harta Europei de Est şi e utilă celor care nu vreau să călătorească în Vest, cel puţin pe moment. Greutatea e de puţin peste 100 grame (107 g) şi dimensiunile sunt de 93 x 72 x 15 (W x H x D), dar nu avea cum să fie mai mare din moment ce display-ul e mic. 🙂 Deoarece are un ecran mic are o baterie care ţine mai mult – undeva la 3 ore – fiind de tip Litiu Ion. Nuvi 2200 are şi un player multimedia care e capabil să redea poze, dar nu tiu dacă poate reda şi muzică mp3.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic şi uşor, iar preţul nu e prea mare.
Contra: nu are bluetooth pentru handsfree.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul e cel furnizat la începutul acestei mini recenzii, adică de circa 459 lei. E mic deoarece vine cu harta Europei E. Modelul 2300 vine cu acelaşi program şi hărţi doar că are un ecran de 4,3 ţoli.

Concluzie

Nuvi 2200 e pentru acele persoane care for un PND mic şi ieftin, dar şi capabil. Dacă o să călătoriţi în vest vă puteţi instala şi harta Europei de VEst deoarece aparatul suportă carduri. Vă prezint un clip prin care vă puteţi face o părere despre cum arată PND-ul Garmin Nuvi 2200 deoarece mă gândesc că din imagini nu vă prea puteţi da seama.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Garmin Nuvi 2200”

Comentariile sunt închise.