Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Garmin Nuvi 1350

Acest sistem de navigație Garmin Nuvi 1350 Full Europe e unul dintre cele mai bune modele de pe piață. Se poate observa că mai compact decât predecesoarele sale dar și mai ușor. Performanțele acestuia sunt decente și autonomia de funcționare e mult mai mare (4 ore) decât a altor modele în acest buget (2-2.5 ore). E dotat cu microSD, miniUSB, ecran tactil de 4.3 inci și nu are bluetooth. Datorită dimensiunii sale reduse, poate fi ținut în buzunar, poșetă sau în mână. Nuvi 1350 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Pachetul

GPS-ul

Specificații tehnice

Dacă doriți să optați pentru alte hărți (a României) fie accesați site-ul producătorului fie cumpărați un card microSD și le copiați pe acela. Eu vă recomand să le alegeți pe cele de pe site-ul producătorului deoarece sunt actualizate. Ecranul său TFT are o rezoluție de 480 cu 272 pixeli pentru o diagonală de 4.3 inci. Pe partea de conectivitate are miniUSB cu care conectați sistemul de navigație la PC sau laptop pentru actualizare software sau a hărților. Nu vine cu bluetooth care era destul de util pentru cei care vorbesc mult chiar și când sunt la volan. Pe partea de software vine cu harta completă a Europei iar actualizarea ei e pe viață motiv pentru care-și merită în special dacă aveți multe drumuri de făcut prin vestul Europei.

Am observat că față ce le GPS-urile uzuale, bateria acestuia oferă o autonomia mare – cel mult 4 ore. Din păcate nu are interfață multimedia avansată și spun asta pentru că poate doar reda fișiere foto. Difuzorul său e bun pentru ghidare vocală dar era interesant dacă putea reda video. Ca și funcții are: ecoRoute, asistentă la alegerea benzii de rulare, evitare trasee, indicator limită viteză, antifurt etc. Deci e un model destul de funcțional și care-l recomand celor care vor un model fiabil și ușor de folosit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu e scump, e robust, actualizarea hărților e pe viață, vine cu asistență vocală, ecoRoute dar și altele.

Minusuri: nu poate reda fișiere video.

Concluzie

Acest Garmin Nuvi 1350 e un GPS accesibil, portabil, ușor de folosit și funcțional care nu va dezamăgi. E foarte important atunci când achiziționați un astfel de gadget, să beneficiați și de actualizare gratuită, cu cât e mai lungă perioada de actualizare cu atât mai bine 🙂 . Jos am pus un clip în care puteți viziona aparatul, meniul său și câteva funcții ale sale

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu