Garmin DEZL 560LT

Un astfel de sistem de navigație Garmin DEZL 560LT cu harta Full Europe se adresează atât șoferilor de camioane/TIR cât și șoferilor de autoturisme (mai mari). Spun asta pentru că are un software special care ține cont de dimensiunile și greutatea camionului/autoturismului și deci să nu aveți probleme pe anumite străzi. E un GPS de 5 inci cu funcții speciale care nu le veți găsi pe modele obișnuite, are o autonomie generoase și software pentru camioane. Și acesta dispune de actualizare gratuită pe viață, motiv pentru care acesta poate fi considerat ca fiind o investiție inteligentă. Având în vedere că vine cu harta Europei, nu cred că mai aveți nevoie de alte hărți. Modelul numit DEZL 560LT are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pornit

Specificații tehnice

Dispune chiar și de un microfon în partea frontală-stânga, dar și de un difuzor, slot microSD și de un port microUSB. Microfonul vă poate fi de folos în special că doriți să efectuați apeluri cu ajutorul funcției hands-free (are bluetooth). Poate fi folosit pe orice autoturism, însă dacă e să luăm în considerare prețul, îl recomand șoferilor de camioane deoarece doar ei au nevoie de acele funcții speciale. Memoria sa internă e de 4GB dar aceasta poate fi mărită cu ajutorul unui card corespunzător. Ecranul său TFT de 5 inci are o rezoluție WQVGA adică de 480 cu 272 pixeli.

Pe partea de software are program special (de camioane) și harta Europei. Acumulatorul Li-Io oferă o autonomie peste medie – 4 ore. Ca și caracteristici speciale are: vizualizator de poze, Text-to-Speech, Lane Assist și cteva funcții speciale de la producător (Garage, Lock, Locte, ecoRoute, Where Am I).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu toate accesoriile necesare, vă ușurează condusul cu ajutorul funcțiilor sale, are bluetooth (nu mai sunteți nevoiți să luați mâinile de pe volan), are autonomie mare, etc.

Minusuri: nu-l consider un model scump deoarece pentru unii șoferi e o investiție.

Concluzie

Acest GPS numit Garmin DEZL 560LT e cel mai bun model de pe piață pentru șoferii profesioniști deoarece dispune de toate funcțiile necesare. Am observat că nu dispune de interfață multimedia adică nu poate reda fișiere video doar foto. Dar și așa vă puteți lua un media player portabil care oricum e mai performant sau poate chiar un smartphone. Pentru a vă face o idee despre conținutul cutie și cum arată acesta, am postat un clip de prezentare mai jos:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Garmin DEZL 560LT”

  1. Nu sfatuiesc pe nimeni,sa cumpere dzl 560! Sant sofer de autocar din 1996 si am lucrat cu multe sisteme de navigatie (tom tom,route 66,sygic,i Go,etc),dar cred ca asta e cel mai prost posibil! Fara nici o exagerare! In aceasta vara,am incercat sa lucrez cu el in Spania! Dezastru! Nu m-ar conduce pe autostrada sub nici o forma! Numai drumuri rapide! Si nu pot scrie ca nu ma pricep sa imi setez un aparat! Daca faci marea greseala sa ii dai dimensiuni,greutate (chiar pe modul motorulota),nu mai asculta de nimic si iti tot spune sa te intorci cum ai intrat intr-un oras! Concluzia: NU CUMPARATI ASA CEVA! Cel mai bun,in viziunea mea,este i Go! Nu scriu ca e perfect,dar e incomparabil mult mai bun! Spor la cumparaturi!

  2. Am cumparat si io acest GPS, is multumit de ea dar am o nelamurire cu el. Ma scoate afara de pe autostrada si ma baga imediat inapoi unde am intersectie cu o alta autostrada. Stie careva despre ce ii vb ?

  3. Am si eu un astfel de aparat singura mare problema este ca in majoritatea zonelor industriale si starzile istorice inguste cum ar fi in Italia nu le are decat pana langa zona respectiva iar pe Ungaria este o portiune pe M3 care nu o are deloc , am actualizat hartile de cateva ori dar fara nici un folos in opinia mea la ce pret are este destul de slab nu merita .

Comentariile sunt închise.