Dell Gallo, Sterling, Opus One şi Silver Oak

Pe diferite site-uri circulă zvonuri referitoare la viitoarele tablete PC de la acest producător de laptopuri şi anume Dell Gallo, Dell Sterling, Dell Opus One şi Dell Silver Oak. Acestea vor rula cu procesoare ceva mai bune şi chiar Dual Core de 1.2 GHz. După cum ştiţi prima tabletă lansată de acest mare producător se numeşte Streak care este un gadget de tip hybrid (tabletă+smartphone). După părerea mea acest producător a dat lovitura cu ea, numai că sistemul de operare este cam vechi dar poate fi upgradat la 2.2 Froyo.

Următoarea tabletă pe listă este Dell Streak 7 care a fost lansată şi o vom vedea cât de curând şi în România. În unele ţări este disponibilă la un preţ de circa 300 de euro varianta simplă iar cea cu 3G la 450 de euro. Pe la noi va costa la început vreo 2.000-2.500 lei.

Despre viitoarele tablete nu se ştie prea multe doar că Dell Opus One va fi succesorul lui Dell Streak, un fel de Streak 2 sau Pro. Cică, Dell Opus One va avea un procesor de 1.2 GHz (Tegra 2), sistem de operare Honeycomb modificat pentru ecranul de 5 inci, rezoluţie ecran de 1280 cu 800 pixeli, cameră foto de 8 MP şi memorie flash de 32 de giga. Cu siguranţă Dell Opus One va avea un preţ de pornire de 2.000 şi ceva de lei, dar sincer chiar merită datorită portabilităţii şi a faptului că va fi cea mai compactă tabletă. Lansarea ei a fost amânată pentru începutul lui 2012 odată cu cea a tabletei Dell Silver Oak.

Următoarea pe listă este Dell Gallo care este o tabletă de 10 inci. Se zvoneştă că Dell Gallo va lansată până la sfârşitul acestui an odată cu Dell Sterling. Despre celelalte tablete (Dell Silver Oak şi Dell Sterling) nu prea se ştiu multe şi sunt curios dacă se vor lansa modelele enumerate şi cele Rosemount şi Dell Peju/Latitude ST, care vor fi cu sisteme de operare Windows.

Din cele menţionate mai sus doar Dell Streak 3G este disponibilă pe piaţa din România şi o puteţi achiziţiona la un preţ de circa ca resigilat sau nouă cu circa 100 de lei mai mult.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Dell Gallo, Sterling, Opus One şi Silver Oak”

  1. Opus One vrea sa fie un Streak 5 2? Sreak 1 arata bine si a avut priza deoarece la mine in oras am vazut cativa baieti cu astfel de telefoane. M-ar fi interesat si pe mine daca ar fi avut un Android mai nou.

  2. Ar vrea. Mai e mult până la anu’. Poate vor scoate doar tablete de 7 şi 10, şi vor uita de cele de 5 ţoli.

Comentariile sunt închise.