Gainward nVidia GeForce GTX 670

GTX 670 e un model de top, iar cei de la Gainward au scos Gainward nVidia GeForce GTX670 care vine ca o alternativă la Gigabyte GTX 670 care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E un model de top care are un cip puternic de 915 megaherți, iar memoria componentei e de 2 giga cu un bus de 256 bit. Vine și cu multe porturi care te vor ajuta să conectezi un monitor ori un HDTV la calculator.

Poze

Dacă dorești să-ți faci o impresie despre cum arată cu aproximație această componentă atunci cred că imaginile de alături te vor ajuta, dar și preview-ul de la final. Fiind o placă video premium de gaming e normal să arate mai special deoarece trebuie să scoți ceva mai mulți bani din buzunar.

Gainward nVidia GeForce GTX670
Cutia
Gainward nVidia GeForce GTX670 2
Componenta

Specificaţii tehnice

Gainward GTX670 e o componentă pentru pasionați care se poate monta pe PCI Express 3 și suportă cele mai la zi tehnologii printre care se numără OpenGL 4.2, dar și DirectX 11. Vine cu cooler ceea ce înseamnă că beneficiază de răcire activă care e cea mai eficientă formă de răcire. Pe partea de porturi are doar porturi digitale cum ar fi DVI, HDMI și Display Port. Vine cu 2GB memorie care are o frecvență de 6008 megaherți care e extrem de mare, iar această memorie e de tip GDDR5.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine cu o garanție de 3 ani; porturile sunt de tip digital, dar în mod normal există un convertor și pentru VGA; are suport 3D pentru vizionarea filmelor 3D; vine de la un producător care are o tradiție în domeniul producerii de plăci video; performanțele în jocuri sunt foarte bune și acest lucru se poate vedea din clipul de mai sus.
Contra: prețul e cam mare, dar și performanțele sunt pe măsură.

Concluzie

Fără discuție, modelul GTX 670 e unul foarte bun și vine ca o alternativă la modelele 680 sau 690 care costă dublu. Îmi place să văd că plăcile video au evoluat foarte mult, dar îmi plăcea și mai mult dacă vedeam că au mai multe GPU-uri și nu doar multă memorie. Poate că Nvidia va face procesoare și pentru desktopuri și atunci o să avem din ce alege… nu că acum n-am avea.

Te-ar mai putea interesa