Gainward nVidia GeForce GTX 680

Probabil vrei ce e mai bun și de aceea cred că placa video Gainward nVidia GeForce GTX 680 ar fi un model pentru tine deoarece față de modelul de la Asus e mai ieftin cu câteva sute de lei. A fost realizată cu ajutorul procesului de 28 nanometri, are 256 biți și suportă cele mai nou tehnologii. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea eu zic că nu costă deloc mult și singurul minus ar fi lipsa portului VGA, dar există un adaptor pentru așa ceva și în mod normal îl găsiți în pachet.

Poze

Modelul Gainward GeForce GTX 680 arată foarte bine chiar dacă nu e făcut de un brand super cunoscut. E o placă premium și asta se vede atât din detaliile tehnice cât și din aspectul său. Probabil că placa va fi pusă în evidență mai bine de o carcasă transparentă.

De sus
Phantom

Specificaţii tehnice

Jocurile vor merge ca în clipul de alături și asta pentru că GTX680 are 256 biți și ce e mai important 2 giga de RAM dedicați. În acest fel jocurile vor merge la rezoluție Full HD fără sacadări… dacă aveți și un procesor quad core capabil. Montarea se face pe PCI Express 3, însă performanțele ar trebui să fie aceleași și pe versiuni anterioare de PCI E.

Păreri pro şi contra

Pro: aspectul e unul premium; prețul e inferior altor producători; are suport SLI (3 way); răcirea e activă și în acest fel nu o să aveți probleme cu arderea plăcii deoarece ventilatorul o să-și facă bine treaba în a răci placa; are suport pentru ultimele tehnologii cum ar fi DX 11, Open GL 11 și 3D; vine doar cu porturi digitale și chiar cu DisplayPort care e cel mai nou model de port digital care e mai tare decât HDMI-ul.
Contra: nu are mai multe cipuri grafice, dar are suport SLI și asta înseamnă că puteți adăuga mai multe plăci video într-un calculator… alături de aceasta.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci un PC de gaming atunci îți recomand o astfel de placă video deoarece o să-ți meargă jocurile foarte bine. Îți recomand ca alături de această placă video să ai minim 6 GB RAM, un procesor i5 sau i7 cu patru nuclee și un SSD. Alături e și un clip de prezentare la această placă și ține loc de review video fiind un unboxing.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gainward nVidia GeForce GTX 680”

  1. frate mie imi merg jocurile perfect pe full hd pe un phenom II 965 be x4 si o placa 5770 , sincer placa asta de la nvidia este foarte sumpa si nu se merita intradevar nu contest performanta care este impecabila insa pretul este prohibitiv practic nu ii vad rostul eu de ex pe pc-ul meu joc orice ablsolut orice joc in full hd daca e ceva mai scad la antialising si alte chestii si s-a rezolvat problema joc fluent orice joc,ma repet ca un papagal e scumpa rau aceasta placa de la nvidia intradevar e perfromanta insa pretul nu justifica achizitia.

Comentariile sunt închise.