Gainward nVidia GeForce GTX 570

Placa video Gainward nVidia GeForce GTX 570 vine în vreo 4 variante de preț și diferențele dintre aceste modele nu sunt signifiante. Toate aceste modele sunt construite în jurul cipului GTX570 și de aceea vin cu memorie GDDR5 de un giga care are bus de 320 biți. Placa vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cum ziceam, acest preț diferă de la un model la altul. Garanția e superioară altor modele deoarece această componentă are 3 ani garanție care din păcate nu pot fi extinși la mai mult.
Eu aș recomanda acest model unui împătimit de jocuri sau unei persoane care se ocupă cu realizarea de jocuri ori de proiectare în CAD deoarece în aceste sarcini ai nevoie de putere din partea plăcii grafice. Sunt sigur că persoanele din categoriile amintite anterior nu vor avea probleme cu achiziția plăcii deoarece nu costă chiar așa de mult.

Poze

Cutia
Așa arată placa

Specificaţii tehnice

Placa de față se montează pe PCI E 2 și are suport SLI ceea ce presupune că puteți crește FPS-urile adăugând încă una sau mai multe plăci video în sistemul dumneavoastră. Puteți juca jocuri la rezoluție Full HD, iar rezoluția maximă suportată de placă e de 2560 x 1600. Procesorul GPU are o frecvență de peste 700 megaherți și suportă Pixel Shader 5. O să puteți conecta orice tip de monitor deoarece are toate tipurile de porturi digitale, chiar și DisplayPort. Dacă aveți un monitor cu VGA atunci și acesta în puteți conecta, dar va trebui să vă folosiți de adaptorul din pachet. Răcirea fiind cu ventilator, adică activă, nu o să aveți probleme cu încălzirea plăcii și nici a sistemului desktop.

Păreri pro şi contra

Pro: are suport pentru ultimul DirectX și OpenGL, vien în mai multe variante de configurații și preț, nu necesită o sursă prea puternică cum nici la GTX 570 de la eVGA nu e nevoie, se pot juca toate jocurile la de talii maxime și rezoluție FullHD. Contra: absolut nimic deoarece e foarte bună în jocuri, filme 3D și alte sarcini solicitante pentru placa grafică.

Concluzie

Acest model e unul nou apărut pe la mijlocul anului trecut ca impresionează prin performanțele sale foarte bune, iar dacă vă temeți că s-ar putea arde din cauza performanțelor extreme atunci trebuie știut că are răcire activă care e foarte eficientă. Pentru ca să-ți faci o părere despre cum arată te invit să urmărești clipul de alături care e o despachetare destul de reușită.

Te-ar mai putea interesa