Fujitsu LifeBook TH40/D

Un alt concept de tabletă (netbook+tabletă) este tableta Fujitsu LifeBook TH40/D. Momentan îi pot spune concept deoarece nu a fost lansat și nu sunt prea multe modele de genul. Primul model de genul, a fost lansat de Samsung și se numește Samsung Sliding PC 7. Data lansării trebuia să fie la sfârșitul acestei luni iar lansarea trebuie să aibe loc în Japonia. Această nouă tabletă se bazează pe platforma numită Oak Trail care este oferită de Intel și este disponibilă doar pentru tablete. O alternativă care va fi disponibilă în România va fi Asus Eee Pad Slider.

Aceasta va avea un ecran tactil de 10.1 inci cu LED backlight la o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli, procesor de 1.5 GHz model Atom Z670, un giga de RAM, hard disk de 120 la 4200 de rotații pe minut, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 MP, Wi-Fi, bluetooth 3.0, slot pentru card SD, un USB 2.0, port HDMI și o baterie de 23Wh care scoate o autonomie de circa 6 ore.

Poze

Deschis
Închis
Foarte subțire
Din față

Preț

Tableta LifeBook TH40/D va costa undeva la 3000 de lei și va rula cu sistem de operare Windows 7. Cât despre o alternativă Fujitsu LifeBook TH40/D cu Android… nu cred că va fi.

Te-ar mai putea interesa