Fujitsu Arrows Tab F-01D

Putem să spunem că tabletele „au inundat” pieţele de electronice, venind în diferite forme (4 pe 3 sau 16 pe 9) şi dimensiuni (5, 7, 8.9, 10 inci etc). După cunoscuta tabletă convertibilă LifeBook TH40/D, a sosit rândul unei alte tablete să fie lansate. Tableta Fujitsu Arrows Tab F-01D e oarecum diferită faţă de restul. Cică, poate „supravieţui” în cazul unor inundaţii (tsunami) sau cel puţin unei ploi datorită carcasei cu protecţie de cauciuc. Acest model va fi lansat în Japonia şi nu se ştie dacă va ajunge vreodată în Europa. Având în vedere că nu a fost lansată, nu se ştiu toate specificaţii tehnice ale acesteia.

Poze

Interfaţa

Alte informaţii

Tableta are un procesor de tip Dual Core de 1 GHz model TI OMAP4430. Un ecran de 10.1 inci cu aspect 4 pe 3. Acesta e unul cu multi touch şi va avea o rezoluţie de 1280 cu 800 pixeli. Pe partea de memorie stă de stul de bine şi mai precis va veni cu 1 giga de memorie RAM şi un spaţiu de stocare. Va avea două camere, una principală şi una secundară. Deasemenea va avea capacbilităţi 2G, 3G şi 4G.

Va rula cel mai nou sistem de operare Android, şi anume 3.2 Honeycomb. După cum am precizat anterior, prea multe nu se ştiu despre ea dar în Japonia cu siguranţă va avea succes.

Spre deosebire de alte tablete, acesta are un Tuner TV digital integrat deci pentru vizionarea de posturi TV. Acest Tuner TV este destinat posturilor TV din Japonia şi deci acesta ar fi un motiv în plus pentru care nu va fi disponibil şi la noi. Dimensiunile sale sunt de 10.3 cu 7.1 cu 0.5 inci şi va cântări undeva la 590 de grame deci va fi destul de grea.

Te-ar mai putea interesa