≡ Meniu

Fujifilm FinePix XP150

Aparatul foto digital Fujifilm FinePix XP150 este unul destinat acelor persoane care practică sporturi extreme și se filmează/fotografiază ori acelora care vor să facă poze în condiții ostile. Fujifilm XP150 e un aparat care rezistă la apă, șocuri și alte lucruri neprevăzute, dar poate că nu ar trebui să exagerați cu șocurile în sensul că dacă îl scăpați pe jos s-ar putea să se strice. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și în opinia mea nu costă deloc mult luând în considerare faptul că poate filma 1080p și are conector mini HDMI.

Poze

Modelul XP150 vine pe mai multe culori, însă la noi a ajuns pe portocaliu – orange. Ecranul pare a avea3 inci, dar are doar 2.7 ca majoritatea aparatelor. Se poate observa că are bliț incorporat pentru ca dumneavoastră să puteți realiza poze cât mai calitative chiar i în condiții de iluminare scăzută.

Din față

Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Fuji FinePix XP150 are chiar și GPS incorporat, iar pentru a nu vă pierde e dotat și cu o busolă. Nu știu dacă GPS-ul poate fi folosit și pentru geo tagging, dar e bine că îl are. Senzorul e unul CMOS și din această cauză poate filma la calitate Full HD. Filmele sunt salvate ca *.mov și pozele ca *.jpeg, iar în acest fel nu o să aveți probleme în a reda aceste amintiri pe orice tip de calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține undeva până la 300 de cadre și din această cauză o să puteți face foarte multe poze (cam dublu față de alte aparate compacte); greutatea nu e prea mare fiind de 200 grame și în acest fel nu o să fie greu de transportat în buzunar ori ruxac.
Contra: zoom-ul optic e de doar 5x și e oranj.

Concluzie

XP150 e un model al anului 2012 și vine cu multe caracteristici utile cum ar fi rezistența la apă, șocuri și praf. Nu exist[ prea multe clipuri cu el, dar alături e o demonstrație a faptului că e rezistent la apă. Din această cauză o să-l puteți folosi la captarea de poze în apă, dar apa trebuie să fie clară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu