Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Fujifilm FinePix X10

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix X10 de 12 MP e o cameră performantă care prezintă caracteristici speciale precum: Lens X Finder, senzor de 12 MP EXR MOS, ecran de 2.8 inci, sensibilitate ISO se maxim 12800, blitz inteligent dar și altele. Dacă doriți să faceți un cadou cuiva puteți alege un FinePix C25. Deci prețul destul de piperat e destul de justificat de diversitatea de dotări dar și funcții. Cele mai interesante funcții ale acestui model sunt: Super Intelligent Flash, Intelligent Digital Zoom, Motion Panorama 360, Mode Dial și Scene Position. După cum vedeți și voi are un design mai special decât alte aparate de la același producător. Cu toate acestea nu e un Mirrorless adică un aparat foto digital cu calitate DSLR. Deci dacă doriți o cameră foto compactă și foarte bună, aceasta ar fi cea mai bună recomandare sau poate un Mirrorless. Acest FinePix X10 are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

În mână

LCD-ul

Specificații tehnice

Pe partea de imagine vine cu un senzor de 12 MP de tip EXR MOS de 2/3″, stabilizator de imagine iar fișierele foto sunt salvate în format jpeg sau raw. Senzorul are un zoom optic 4x, lentile F=7.1 – 28.4 mm, distanță focală minimă de 1 cm, construcție din 11 elemente în 9 grupuri etc. La capitolul de control al fotografiei are balans alb, sensibilitate ISO Auto sau manuală, o mulțime de presetări, fotografie continuă cu cel mul 10 fps, declanșare automată și funcție pentru detectarea feței. Pe lângă faptul că poate fotografia la o calitate foarte bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută datorită senzorului performant, poate și filma cu sunet stereo la calitate maximă 1080p în format H.264 (MOV).

Ar fi fost interesant dacă ecranul de 2.8 inci era unul tactil pentru ca utilizatorul să interacționeze mai ușor dar și mai rapid cu meniul aparatului. În caz că nu vă ajunge memoria internă de 26 MB, peteți opta pentru un card de maxim 4-8 GB (nu aveți nevoie de mai mult numai dacă doriți să realizați înregistrări lungi). Are conectivitate USB 2.0 HS, ieșire NTSC/PAL și mini HDMI (pentru a-l conecta la un TV sau monitor performant). Acest Fujifilm FinePix X10 folosește un acumulator Li-Ion de tipul NP-50. Acesta oferă aparatului o durată de viață de circa 640 de cadre dar numai cu ecranul oprit.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e compact, performant, elegant, autonomie mare a acumulatorului, filmează Full HD și înregistrările pot fi redate pe un televizor Full HD fără probleme.

Minusuri: nu are card inclus și preț piperat.

Concluzie

Acest aparat foto compact Fujifilm FinePix X10 Black e un model nou și deci a fost lansat și în România alături de alte modele dar acesta le întrece pe toate. Dacă vă place acest model, vă invit să vizionați mica prezentarea  acestui aparat foto de mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu