Fujifilm FinePix T210, aparat foto cu discount 300 lei

Update:
În momentul de față acest aparat are un discount de 300 lei, fiind disponibil la un preț de 299 lei.

Articolul inițial din 21.12.2012:
Fujifilm FinePix T210 e un aparat foto digital cu un senzor CCD de 14 megapixeli. E recomandat pentru amatori și pentru cei care merg undeva frumos și vor să pună niște poze pe Facebook să le facă în ciudă prietenilor de pa Facebook. În opinia mea nici nu costă mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri sunt calitate pozelor, pozele panoramice, zoom-ul optic mare, ecranul mare și altele.

Poze

Fuji FinePix T210 e un aparat de culoare maro închis despre care producătorul zice că e gun metalic. Ecranul LCD e unul de 2,7 inci și e numai bun pentru vizionarea rezultatului fotografierii ori filmării. Din prima poză se poate vedea că obiectivul e unul mare, iar aceasta nu e doar o aparență deoarece chiar e mare fiind capabil să fotografieze cu zoom optic de 10x.

Din față
Din față
Ecranul
Ecranul

Specificaţii tehnice

Camera Fuji T210 vine cu un senzor CCD foarte calitativ care poate filma și fotografia. Obiectivul e capabil de a realiza zoom optic și digital, cel optic fiind de 10x. Normal că poate detecta fața și din această cauză pozele cu oameni vor ieși mai clare sau mai bine spus oamenii vor ieși mai clari. Portabilitatea e una deosebit de bună deoarece aparatul cântărește undeva la 130 de grame, iar acumulatorul ține mult.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul formidabil deoarece rar găsești un aparat foto la un preț așa de mic; vine cu caracteristica de fotografiere panoramică care te ajută ca din trei poze să faci o poză panoramică; poate filma la calitate HD, iar filmul e salvat ca fișier *.avi ceea ce înseamnă că poate fi redat de mai multe tipuri de aparate TV.
Contra: poate că unora le-ar fi plăcut un ecran de 3 inci cu control tactil… dacă tot suntem în era touch.

Concluzie

În ziua de azi ești asaltat cu oferte la camere din stânga și dreapta, iar acest model ar fi recomandarea mea în cazul în care vrei ceva foarte bun. Ceva deosebit e faptul că poate filma la înaltă definiție, iar din clipul de alături poți vedea cât de calitative ies filmele. Cât despre utilizare trebuie precizat că e foarte ușor de folosit de oricine deoarece meniurile sunt simple.

Te-ar mai putea interesa

9 comentarii la „Fujifilm FinePix T210, aparat foto cu discount 300 lei”

  1. Nu știu de așa ceva deoarece în pachet sunt livrate o baterie reîncărcabilă Lithium-Ion, încărcător pentru baterie, adaptor cablu USB, curea de mână, CD și manual.

  2. multumesc. tocmai am achizitionat-o de pe emag, maine va fi livrata. la 350 ron mi se pare best buy la ce poate, 14mp, panorama, 10x si hd video. Eu unul sunt incantat, acuma sa vad si produsul finit si sa-l testez in propriile conditii. o zi buna.

  3. As vrea sa-mi achizitionez si eu aceasta camera ; problema e ca nu o gasesc in site’ul oficial de la fuji ; de ce ?!…. abia astept sa citesc un review de la ”neon” , sa stiu de ce e in stare camera (abia am returnat un sony cyber-shot dsc-s5000, luat din carrefour iasi, la promotie (pachet cu husa, card, acumulatori); dupa 3 saptamani de ”sapaturi” tehnice si setari/cautari pe forum’uri, n-am reusit sa obtin un procent mai mare de 40% fotografii de pastrat; majoritatea fotografiilor erau blurate; filmarea era oarecum ok; poate ca am fost ghinionist cu aparatul meu….)

  4. @Adi modelul acesta a apărut de vreo săptămână pe piață (la nivel global) și cum au fost sărbătorile (și n-a lucrat nimeni) nu avea cine s-o pună și pe site-urile Fuji. Asta ar fi o explicație.

  5. Problema este ca, atunci cand filmezi şi foloseşti zoom-ul optic, nu se aude sunetul…:(

  6. GE nu poate concura cu Fuji, dar are aparate bune și cel menționat de tine e bun.

Comentariile sunt închise.