Fujifilm FinePix T200

Dacă ai de gând să mergi într-o vacanță de neuitat și dorești să arăți și altora unde ai fost atunci îți recomand un aparat foto bun și ieftin în același timp. Aparatul foto digital Fujifilm FinePix T200 e un model nou care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie că e foarte ieftin. Venind cu cadouri cred că e o achiziție foarte bună și acest lucru cred că-l va face și mai vândut.

Poze

Modelul T200 e unul negru (probabil că vor fi puse spre comercializare și alte variante de culori) și vine cu un senzor CCD de 14 megapixeli care poate filma chiar și HD. Rezultatul filmării poate fi observat pe ecranul său de 2,7 inci care în opinia mea destul de mare, iar dacă vi se pare mic atunci aveți posibilitatea de a transfera conținutul camerei prin intermediul unui card ori prin portul USB cu un cablu.

Din față
Ecranul

Specificaţii tehnice

Fuji FinePix T200 e un aparat compact care cântărește undeva la 130 grame și acest lucru îl face un aparat extrem de ușor de purtat într-un buzunar, de exemplu. Obiectivul e unul destul de bun, deoarece e capabil de un zoom optic de 6x și acest lucru va influența pozitiv realizarea de la distanță a pozelor. Normal că vine cu multe facilități printre care se numără și PictBridge.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; poate filma la calitate 720p; bateriile țin destul de mult; suportă mai multe tipuri de carduri; are port de tip USB; vine cu niște cadouri dar acest lucru depinde și de magazinul de unde îl cumpărați; filmarea se realizează cu sunet, iar amintirile sunt salvate în formate de fișiere ușor de citi de către televizoarele moderne.
Contra: senzorul putea fi CMOS pentru o calitate superioară a filmărilor și nu numai.

Concluzie

Pentru cei fără mari pretenții cred că ar fi un aparat foarte bun și utilizarea sa e una destul de ușoară deoarece nu are multe butoane, iar meniurile sale sunt destul de simple. Fujifilm T200 este un model al anului 2012 care e numai bun pentru acele persoane care vor o soluție performantă pentru a captura amintiri statice ori în mișcare. Pentru a vă face mai bine o impresie despre gadgetul de față vă recomand vizionarea preview-ului de alături care e unul destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa