Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Fujifilm FinePix SL240

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix SL240 are 14MP și e de culoare black, adică e negru. Face parte din noua gamă de camere foto a anului 2012 și nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Normal că poate filma HD și filmele pot fi vizionate pe un HDTV prin intermediul unui port HDMI cu care vine la pachet. Garanția e de 2 ani, însă poate fi mărită la patru și eu aș recomanda să-i faceți o extensie deoarece în acest fel o să fiți asigurați de eventuale neplăceri.

Poze

Din imagini se poate observa că Fuji Finepix sl240 nu e tocmai un aparat compact, iar greutatea de aproximativ jumătate de kilogram vine să ne susțină acest lucru. Se poate observa că obiectivul e destul de mare și asta facilitează un zoom de 24x care vă va ajuta să filmați și fotografiați de la distanță.

Obiectivul

De sus

Specificaţii tehnice

Fujifilm SL240 vine cu un senzor CCD destul de capabil care poate realiza poze la maxim 14 megapixeli, iar filmările pot fi realizate la 720p. rezultatul fotografierii poate fi admirat pe ecranul din dotare care are 3 inci ori pe un ecran extern deoarece gadgetul poate fi conectat la un astfel de periferic prin intermediul HDMI sau ieșirii video.

Păreri pro şi contra

Pro: are un ecran mare de 3 țoli; designul e bine realizat și poate fi ținut bine în mână; garanția poate fi mărită la 4 ani fără un efort financiar prea mare; brandul Fujifilm e unul foarte apreciat în domeniul foto și se poate observa că nici cu acest aparat nu s-a făcut în vreun fel de rușine.
Contra: prețul e de peste 1000 RON și greutatea e cam mare și din această cauză nu cred că e tocmai un aparat de luat în vacanță ci mai mult pentru fotografi profesioniști.

Concluzie

Aparatul SL240 e unul al anului 2012 și pe ‘net o să găsiți foarte puține teste cu ele și cu atât mai puține preview-uri video. Eu aș recomanda un astfel de aparat acelor persoane care-și câștigă existența de pe urma realizării de fotografii și nu au o sumă prea mare la dispoziție pentru un aparat fotografic. Știu că există aparate de la Nikon numite DSLR-uri care sunt mult mai bune, însă și prețul lor e de vreo câteva ori mai mare decât al acestuia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu