Fujifilm FinePix S4500

O cameră bună e modelul de aparat foto digital Fujifilm FinePix S4500 și e recomandat de caracteristici cum ar fi zoom-ul optic de 30x și posibilitatea de a filma la înaltă definiție, adică la 720p. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu mi se pare deloc că e scump deoarece e un aparat la granița dintre aparat profesionist și aparat de amatori. Fiind un gadget de la un producător care se respectă, are o garanție mare care din fericire se poate extinde până la 4 ani contra cost.

Poze

Se poate vedea că aparatul arată foarte bine și că e de culoare neagră ca și modelul s4200. Aproximativ toată seria 4000, din care face parte și s4500, e foarte asemănătoare ca design și toate aparatele vine pe black. Ecranul e unul de tip LCD și are o diagonală de 3 inci care e foarte mult dacă e să comparăm diagonala cu cea a modelelor ieftine.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Fujifilm FinePix S4500 14MP black are un senzor CCD foarte bun care e capabil de a capta imagini și videoclipuri la o calitate superioară modelelor inferioare. Chiar dacă sunteți la o distanță apreciabilă față de obiectul care doriți să-l captați trebuie știut că nu o să întâmpinați dificultăți în a capta acel obiect deoarece aparatul Fuji s4500 are un obiectiv foarte capabil de a realiza un zoom optic de 30x.

Păreri pro şi contra

Pro: se alimentează cu patru baterii AA care le găsești oriunde; prețul nu e deloc exagerat; vine cu ecran de 3 inci și cu vizor de tip electronic; fiabilitatea sa e ridicată precum la orice model Fuji și dovadă o face garanția mare; vine cu port HDMI care vă va ajuta să afișați filmele ori pozele pe un ecran mai mare cum ar fi cel al unui televizor.
Contra: greutatea e cam mare fiind de undeva la jumătate de kilogram.

Concluzie

Fujifilm S4500 e un aparat care l-aș recomanda unei persoane care vrea să se facă fotograf profesionist și nu are prea mulți bani de un DSLR care costă de vreo două-trei ori mai mult. Diferența dintre un DSLR și acest model nu e foarte mare deoarece vine cu mai puține setări decât un aparat profesionist. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat vă recomand clipul de alături și o să vedeți că e prezentată toată seria 4000 în acest preview.

Te-ar mai putea interesa