Fujifilm FinePix S4000, aparat semi pro

Actualizare: Fuji S4000 are acum un preț de 599 lei, dar atenție că e promoție și prețul ar putea reveni la 799 cât era înainte. Vine și cu două cadouri, dar mai multe detalii aveți aici.

Articolul din 6.07.2011:
Aparatul foto digital Fujifilm FinePix S4000 black ar putea fi considerat o alternativă a lui S3200 şi l-aş recomanda deoarece are un senzor CCD de 14 megapixeli, poate filma 720p, zoom-ul optic e destul de bun şi deoarece are un ecran de 3 inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar putea fi şi el unul dintre punctele forte ale aparatului.

Poze

Fujifilm FinePix S4000 1
De sus
Fujifilm FinePix S4000 2
Din faţă şi bliţul

Specificaţii tehnice

Fuji FinePix S4000 e un model de 14 megapixeli cu senzor de tip CCD. Pozele care sunt captate se salvează în format JPEG cu informaţii exif 2.2. Stă foarte bine la partea de optică deoarece are zoom optic de 30x şi digital de 7x. Poate fi folosit şi pe post de cameră video deoarece poate filma 720p (rezoluţia 1280 pe 720 pixeli). De asemenea acest Fujifilm S4000 are şi bliţ incorporat şi din păcate nu i se poate ataşa un bliţ extern. Rezultatul filmării şi fotografierii poate fi admirat pe ecranul LCD de 3 inci despre care spun că e suficient de mare. Suportă memorii SD şi SDHC, iar pe partea de conectivitate are USB, A/V şi HDMI de tip mini. Camera poate fi alimentată de la baterii AA, mai exact de la patru. Greutatea gadgetului e de jumătate de kilogram (445 grame), iar ca sisteme de operare compatibile au fost declarate Windows XP, Vista şi 7 de la Microsoft.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e scump, are 14 megapixeli, suportă memorii SD, are HDMI şi are zoom de 30x. (Un alt plus ar pute fi şi faptul că vine la pachet cu două cadouri cum ar fi un card şi un încărcător de baterii model AA.)
Contra: că nu filmează 1080p şi faptul că nu i se poate pune un bliţ mai bun.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1099 lei e un preţ destul de bun pentru această cameră şi doar ca resigilată o să o găsiţi mai ieftină deoarece acest magazin are cele mai bune preţuri de pe piaţă. S3200 ar fi o variantă de luat în considerare, dar sunt de părere că aparatul din acest review e mai bun.

Concluzie

Fuji S4000 e pentru cei care caută un aparat între compact şi DSLR probabil datorită preţului accesibil pe care îl are s4000.
În momentul de faţă vine şi cu câteva cadouri cum ar fi card de 4 giga şi încărcător pentru bateria AA. Valoarea acestor cadouri e undeva până în 100 de lei.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Fujifilm FinePix S4000, aparat semi pro”

  1. Am achizitionat de curand un fujis4000,e jalnic,teapa de tote zileleaccesoriile jalnice(acumulatorii incarcati azi,a doua zi nefolositi s-au descarcat.)Pozele sunt cu ondulatii din cauza lentilelor,cu cardul oferit nu filmeaza,filmarea hd pe alt card de calitate lasa de dorit,nu mai zic de focusare-nici la poze dar nici la filmare nu lucreaza cand dai zoom.Nu stiu cum sa-mi recuperez banii de la emag.Pe aparat scrie made in china.

  2. Nu știu ce aparat ai tu, dar S4000 al meu face niște poze mai calitative decât un DSLR, iar filmarea e la calitate excepțională. Cardul își face foarte bine treaba.

Comentariile sunt închise.