Fujifilm FinePix S3300

E vară și multă lume merge în concediu prin țări exotice, iar pentru a surprinde momentele la calitate maximă ai nevoie de aparatul foto digital Fujifilm FinePix S3300 care e un model no destul de apreciat și adevărul e că nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primești un Fuji care are 14 MP, un obiectiv capabil de a realiza zoom de 26x (zoom optic), iar filmarea HD e posibilă și ea.

Poze

Fujifilm S3300 e un aparat al anului 2011-2012 și din câte se poate vedea că stă foarte bine pe partea de obiectiv deoarece după cum spuneam anterior are un obiectiv capabil de un zoom de 26x ceea ce se traduce în faptul că poate realiza poze de calitate și de la distanță. Culoarea aparatului e neagră, iar pozele sau filmările HD pot fi urmărite pe ecranul de 3 inci.

Aparatul
Obiectivul la maxim

Specificaţii tehnice

S3300 vine ca un model pentru acei amatori care la un moment dat vor să fie profesioniști. Vine cu facilități cum ar fi un obiectiv de nota 10 capabil de zoom optic și filmări 720p și cu un ecran de 3 inci care prezintă filmările ori pozele la o calitate cât mai bună. Aparatul suportă o multitudine de carduri care sunt derivate ale SD-ului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă prea mult; autonomia bateriei e una mare de 300 de cadre și asta deoarece suportă 4 baterii de tip AA; greutatea nu e deloc mare și în acest fel nu o să aveți probleme în a duce aparatul cu dvs. în vacanță; filmarea se realizează cu sunet; vine cu multiple posibilități de conectare cum ar fi USB și HDMI mini; un mare plus e faptul că vine și cu niște cadouri cum ar fi geantă, încărcător și card, iar aceste cadouri au o valoare de undeva la 150 lei.
Contra: nu e tocmai un aparat compact deoarece e cam mare; senzorul nu e CMOS, ci CCD.

Concluzie

Dacă vrei un aparat bun atunci îți recomand modelul S3300 care e destul de nou și nu va trebui să cumperi prea multe baterii deoarece autonomia e una crescută. Fișierele sunt salvate în formate ușor de citit de orice player, iar aceste formate sunt *.jpeg și *.avi. Pentru a vă face o părere despre ce poate vă recomand clipul de alături care e unul destul de reușit, cel mai reușit.

Te-ar mai putea interesa