Fujifilm FinePix JX500

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix JX500 de 14MP Black e unul recent lansat și care e disponibil în diverse culori însă pe negru arată cel mai bine. Ca o noutate acest JX500 aduce un zoom optic de 5x (de la 3x cât aveau predecesorii), lentile noi, senzor mai mare, viteză de procesare și un ecran LCD care îmbunătățește calitatea fotografiilor realizate de la o anumită distanță dar și de la distanțe mici. Deci îmbunătățirile sunt diverse și foarte importante atunci când doriți să plecați într-o excursie și aveți nevoie de un gadget performant pentru realizarea unor fotografii de calitate. Cu acesta vă recomand un card de 4GB/8GB cel puțin clasa 4 deoarece filmează HD. Un model destul de similar și care costă cam tot atât e FinePix AX500. Acest FinePix JX500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În pozele de jos se poate observa cât de compactă și elegantă e, dar cum sunt sunt poziționate butoanele în partea din spate.

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Senzorul său e unul CCD de 14MP și e un stabilizator digital de imagine. Obiectivul său are un zoom optic de 5x, un zoom digital de 6.7x, lentile 4.6-23.0 mm și focalizare minimă de 10 cm. Pe partea de control al fotografiei are declanșare la zâmbet, funcție pentru detectarea feței, fotografiere continuă, declanșare automată, presetări, efecte, balans alb și sensibilitate ISO auto sau manual (100-3200). După cum am precizat anterior, poate filme HD cu sunet, iar filmările/fotografiile pot fi vizionate pe un ecran LCD de 2.7 inci. Deci nu mai trebuie să le copiați pe PC pentru șterge fotografiile mai puțin reușite. Are conectivitate NTSC/PAL și USB 2.0, iar pe partea de autonomie stă foarte bine deoarece are un acumulator Li-Ion care oferă circa 140 de cadre.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmează HD, calitatea fotografiilor e mult îmbunătățită în special datorită zoomului de 5x, design elegant și poate fi folosită doar cu o singură în special că majoritatea butoanelor sunt așezate în parte dreaptă.

Minusuri: momentan numărul de culori e limitat, dar și așa pe negru ar fi cea mia bună alegere.

Concluzie

Fujifilm FinePix JX500 e o recomandare în acest buget și spun asta pentru că sunt o mulțime de aparate foto ieftină dar nu toate au zoom optic așa mare și un design așa de reușit. Pentru a vă face o idee despre această serie, puteți viziona clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa