Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Fujifilm FinePix JX350

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix JX350 black (negru) e un nou model de Fuji pentru cei care nu vor să filmeze Full HD deoarece poate filma maxim calitate HD. E o alternativă mai performantă la AX300 și l-ar recomanda faptul că poate filma HD, senzorul de 16 megapixeli, greutatea redusă și are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

LCD

Specificaţii tehnice

Fuji FinePix JX350 e un aparat cu un senzor CCD de 16 megapixeli care poate atât să filmeze cât și să fotografieze. Fotografiile sunt în format jpeg cu exeif 2.2, iar filmările sunt în format avi. Zoom-ul optic e de 5x, iar cel digital e de 7,2x. Cum spuneam, aparatul poate să filmeze, iar calitatea maximă e 720p și asta înseamnă 1280 pe 720 pixeli. Nu poate filma Full HD, dar asta însemnă că fișierele nu vor fi așa de mari ca la 1080p atunci când o să filmați VGA sau HD. Are un ecran de 2,7 inci și pe partea de carduri suportă SD și SDHC. La capitolul conectivitate are doar USB și ieșire audio-video. Din păcate nu are HDMI sau mini HDMI și asta înseamnă că puteți conecta aparatul la un TV doar prin conectorii audio-video. Bateria e una de tip Litiu Ion și bănuiesc că ține destul de mult. Aș mai putea spune despre aparat că are o greutate de puțin peste 100 grame, mai exact 113 și astfel e ușor de luat în călătorii.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul mic, zoom-ul optic acceptabil, e ușor ca greutate, vine cu cadouri (husă și card de memorie de 4 giga), nu este noname.
Contra: nu poate filma 1080p.

Preţuri (cel mai mic preţ)

599 lei e un preț aproximativ de plecare pentru acest aparat, dar sunt de părere că e fără concurență. Prețul mai mic e datorat și faptului că nu poate filma Full HD – 1080p și asta normal că i-a scăzut considerabil din preț. Un alt motiv pentru prețul mic ar fi și zoom-ul care nu e chiar așa de mare.

Alternative

AX300 ar fi o alternativă pentru cei care vor ceva ma ieftin, dar și mai puțin performant.

Concluzie

Un aparat fotografic digi Fuji FinePix JX350 black e unul dintre alegerile multora când vine vorba de aparat ieftine și bune și de aceea e și unul dintre cele mai ieftine astfel de aparate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu