Fujifilm FinePix JV300

Fujifilm FinePix JV300 e un nou Fuji de calitate care e disponibil pe mai multe culori (black, blue, purple) și care realizează poze la o calitate superioară. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care dispune de un senzor CCD de 14 megapixeli care poate filma HD. Fujifilm JV300 e un aparat care stă foarte bine și pe partea de portabilitate deoarece greutatea sa e mică, iar bateria ține multe cadre. E un aparat normal și nu are rezistența lui , dar tot e bun.

Poze

Fuji JV300 e un aparat foarte mic, iar greutatea sa mică ne demonstrează acest lucru. Ecranul e unul normal de 2,7 inci, iar rezultatul filmării ori fotografierii poate fi urmărit pe acesta ori pe un laptop deoarece aparatul are port USB și suport pentru carduri. Din imaginea a doua se poate vedea cu aproximație cum arată aparatul, dar și din ce e compus pachetul.

Cutia
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

Camera JV300 are un senzor CCD de 14 megapixeli care poate capta poze și filme. Filmele sunt captate cu sunet de tip mono și sunt salvate ca *.avi, iar acest lucru înseamnă că majoritatea playerelor din televizoare le vor putea reda. Din păcate nu are HDMI, dar asta nu e un minus în condițiile în care aparatul are USB.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între calitate și preț; e disponibil pe mai multe culori, dar modelul negru e mai popular; fiabilitatea sa e bună, iar garanția extensibilă e un lucru disponibil și la acest model; dacă o să faceți poze și pe întuneric atunci trebuie menționat neaparat că aparatul are bliț.
Contra: filmarea nu e cu sunet stereo, iar zoom-ul optic e doar 3x.

Concluzie

Aparatul acesta e unul de la un brand de renume, dar nu e numai brandul de el ca al alte modele, ci e și foarte performant în a realiza poze și filme calitative. E soluția ideală de luat într-o vacanță deoarece e mic și ușor, iar bateria ține mult. Față de alte modele, acesta are și funcția de panoramă, iar despre alte funcții vă invit să urmăriți clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa