Fujifilm FinePix JV200

Aparatul foto digital Fujifilm FinePix JV200 Black se adresează celor care doresc doar să realizeze fotografii decente la un preț accesibil. Vine cu un senzor de 14MP, zoom optic de 3x, stabilizator de imagine și gamă variantă de funcții inteligente. Cu acest FinePix JV200 puteți fotografia cele mai plăcute momente indiferent de condiții – modul SR automat. Din păcate acest mod nu recunoaște prea multe scene, daor pe cele generale: portret, peisaj, noapte, portret nocturn și portret cu lumină din spate. La un așa preț nu trebuie să aveți cine știe ce pretenții în special că card de 4GB și husă cadou. E o alternativă mai accesibilă la FinePix JV250. Ambele sunt bune pentru cât costă dar dacă nu aveți prea mulți bani, acesta e o soluție. JV200 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachet
LCD

Specificații tehnice

Are un senzor CCD de 14MP care are o dimensiune de 1/2.3″. Obiectivul său are un zoom optic de 3x, zoom digital 6.7x și lentile destul de bune. Pe partea de control al fotografiei are sensibilitate ISO Auto (manual 100-3200), balans alb, presetări, fotografiere continuă și declanșare automată. Poate filma doar la calitate HD cu sunet. Ecranul său LCD nu e unul tactil însă e de 2.7 inci. Astfel puteți alege care sunt cele mai reușite fotografii fără să le mai copiați pe calculator. Pe partea de memorie are suport pentru carduri de tip SD și SDHC, dar cât timp are card inclus, nu mai trebuie să vă faceți griji de acest aspect. Are interfață USB 2.0 și ieșire audio-video NTSC/PAL. Nu necesită baterii de tip AAA deoarece are un acumulator NP-45A Li-Ion. Jos se poate observa că filmează la o calitate foarte bună (dacă o raportăm la preț):

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate realiza chiar și panorame destul de reușite, ideală pentru amatori (adică e ușor de folosit), design compact și ergonomic, are acumulator propriu, cadouri, filmează și fotografiază decent.

Minusuri: la un așa preț și la aceste caracteristici tehnice, nimic.

Concluzie

Acest Fujifilm FinePix JV200 e recomandarea mea în acest buget și de la acest producător. Nu cred că sunt alte modele în același buget și care să poată filma HD și să primească aceste cadouri, motiv pentru care nu văd de ce nu optați pentru aceasta. Pentru ca să vă faceți o idee despre el și pachetul său, v-am postat un clip cu despachetarea/prezentarea sa:

Te-ar mai putea interesa