Fujifilm FinePix HS25

Dacă te interesează un aparat foto capabil atunci cred că un Fuji ar fi bun și aici mă refer în special la modelul Fujifilm FinePix HS25. Acesta e perfect pentru amatori cât și pentru profesioniști deoarece are senzor CMOS care are 16 meapixeli și care-i capabil de a filma Full HD. Fujifilm FINEPIX HS 25 EXR are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu știu dacă ar putea fi considerat ca fiind un aparat de fotografiat în vacanță datorită greutății de 600-700 grame.

Poze

Fujifilm HS25 e un model care artă foarte bine și despre acest lucru vă puteți convinge din cele două poze de alături, dar și din preview-ul de la final. Imaginile captate pot fi urmărite pe ecranul de 3 inci care e foarte mare, iar când fotografiați ceva puteți să vă uitați prin vizorul care e unul electronic.

Din față
Ecranul LCD e rabatabil

Specificaţii tehnice

Fujifilm HS 25 are un design plăcut, dar nu știu dacă vă interesează acest lucru, ci faptul că e foarte performant. Vine cu foarte multe dotări și porturi printre care se numără HDMI (de tip mini) și USB. Memoria internă e de 25 de mega, iar dacă vreți mai mult atunci vă recomand să cumpărați un card care poate fi de diferite feluri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e performant în fotografiere și filmare deoarece poate filma 1080p; vine cu porturi utile dintre care HDMI ar fi cel mai bun, în opinia mea; bateria ține mult și poate fi încărcat cu baterii AA care țin undeva la 600 de cadre… foarte mult; zoom-ul optic e foarte bun fiind de 30x și asta e în principal datorită faptului că are un obiectiv bun; senzorul e de cea mai bună calitate fiind un CMOS.
Contra: costă cam mult, dar e mult peste alte modele fiind comparabil su seria alfa de la Sony (cum e NEX-5ND).

Concluzie

HS25 e un model foarte bun care ar putea fi considerată o alternativă la un DSLR, dar mult mai ieftin. Din preview-ul de alături vă puteți face o opinie despre cum arată și cum se folosește. Din acest clip os ă vedeți cum se poate rabata ecranul și cât de util e acest lucru deoarece nu o trebuiască să vă adaptați dvs în funcție de aparat/obiectul fotografiat, ci aparatul după dvs.

Te-ar mai putea interesa