≡ Meniu

Fujifilm FinePix HS25

Dacă te interesează un aparat foto capabil atunci cred că un Fuji ar fi bun și aici mă refer în special la modelul Fujifilm FinePix HS25. Acesta e perfect pentru amatori cât și pentru profesioniști deoarece are senzor CMOS care are 16 meapixeli și care-i capabil de a filma Full HD. Fujifilm FINEPIX HS 25 EXR are un preţ bun Vezi prețul special de azi și nu știu dacă ar putea fi considerat ca fiind un aparat de fotografiat în vacanță datorită greutății de 600-700 grame.

Poze

Fujifilm HS25 e un model care artă foarte bine și despre acest lucru vă puteți convinge din cele două poze de alături, dar și din preview-ul de la final. Imaginile captate pot fi urmărite pe ecranul de 3 inci care e foarte mare, iar când fotografiați ceva puteți să vă uitați prin vizorul care e unul electronic.

Din față

Ecranul LCD e rabatabil

Specificaţii tehnice

Fujifilm HS 25 are un design plăcut, dar nu știu dacă vă interesează acest lucru, ci faptul că e foarte performant. Vine cu foarte multe dotări și porturi printre care se numără HDMI (de tip mini) și USB. Memoria internă e de 25 de mega, iar dacă vreți mai mult atunci vă recomand să cumpărați un card care poate fi de diferite feluri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e performant în fotografiere și filmare deoarece poate filma 1080p; vine cu porturi utile dintre care HDMI ar fi cel mai bun, în opinia mea; bateria ține mult și poate fi încărcat cu baterii AA care țin undeva la 600 de cadre… foarte mult; zoom-ul optic e foarte bun fiind de 30x și asta e în principal datorită faptului că are un obiectiv bun; senzorul e de cea mai bună calitate fiind un CMOS.
Contra: costă cam mult, dar e mult peste alte modele fiind comparabil su seria alfa de la Sony (cum e NEX-5ND).

Concluzie

HS25 e un model foarte bun care ar putea fi considerată o alternativă la un DSLR, dar mult mai ieftin. Din preview-ul de alături vă puteți face o opinie despre cum arată și cum se folosește. Din acest clip os ă vedeți cum se poate rabata ecranul și cât de util e acest lucru deoarece nu o trebuiască să vă adaptați dvs în funcție de aparat/obiectul fotografiat, ci aparatul după dvs.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu