Fujifilm FinePix F800EXR

Fujifilm FinePix F800EXR e un apart foto foarte bun care nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primești un aparat cu senzor CMOS și cu procesor de imagine EXR. Poate capata filme *.mov la calitate Full HD și având conectivitate wireless (Wi-Fi) o să puteți trimite fișierele spre un telefon ori laptop.

Poze

Fujifilm F800 EXR e un aparat care vine pe culoare neagră, și obiectivul său e unul capabil deoarece poate realiza un zoom optic de 20x. Ecranul LCD e unul de 3 inci, adică e mare, iar filmarea se realizează cu sunet. Din a doua poză se vede cum se realizează transferul unui fișier de pe cameră spre un alt dispozitiv.

Din față
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Fuji F800EXR e un aparat care are un senzor de 16MP capabil de a capta poze *.jpeg și filmări *.mov. Filmările pot fi realizate la o calitate maximă 1080p cu sunet și pot fi urmărite pe ecranul LCD de 3 inci din dotare. Pe partea de conectivitate stă bine deoarece are port mini HDMI, wireless și USB. Analizând caracteristicile aparatului putem vedea că e un gadget foarte capabil, iar greutatea de 232 de grame nu ne va incomoda în vreun fel. Vine cu numeroase efecte care o să te ajute să realizezi poze foarte frumoase cu un efort minim.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; poate fi purtat cu ușurință prin vacanțe datorită greutății mici de un sfert de kilogram; ecranul e mare și clar, lucru care facilitează vizionarea la o calitate superioară a pozelor ori clipurilor; bateria ține mult, adică undeva la  300 de cadre și asta e un lucru bun, dar această „performanță” e una maximă în condiții ideale.
Contra: nu știu dacă filmarea se realizează cu sunet stereo.

Concluzie

FinePix F800EXR e un aparat capabil de la un brand respectat în lumea foto și video, iar din preview-ul de alături puteți vedea cât e de capabil. Utilizarea sa poate că pare compicată, dar nu e deoarece controlul se realizează prin butoane și nu prin touch ca la telefoanlele moderne. Meniurile sunt realizate așa încât să nu te încurce, iar dacă nu te descurci atunci poți urmări câteva tutoriale ori citi manualul său de utilizare.

Te-ar mai putea interesa