Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Fujifilm FinePix F600EXR

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix F600EXR Black de 16MP e un gadget ideal pentru cei pasionați de fotografie. Acesta are ca și caracteristici speciale zoom optic de 15x, senzor EXR CMOS, ecran LCD de 3 inci, GPS, sensibilitate ISO până la 12800 dar și altele. Vine în patru culori interesante (negru, alb, roșu și auriu). O alternativă ieftină la acesta e FinePix S4000. Acel senzor EXR CMOS realizează fotografii fără blur și foarte luminoase chiar dacă condițiile de luminozitatea sunt scăzute (fără blitz). O altă caracteristică a acestuia e EXR AUTO care identifică circa 54 de scene și deci ajustează automat setările pentru ca fotografiile să iasă excelent, dar prezintă și setări avansate pentru recunoașterea scenei. Are funcția Super Intelligent Flash care poate fi de folos ori de câte ori trebuie să folosiți blitzul, iar acesta se va declanșa doar la intensitatea necesară pentru ca aparatul să nu realizeze fotografii prea luminoase. După ce realizați fotografiile sau înregistrările, le puteți distribui direct fie pe Facebook fie pe Youtube. Dacă doriți să-l alegeți pe acesta deoarece urmează să plecați într-o excursie și doriți să fotografiați toate peisajele pe care le întâmpinați, acesta adaugă și locația datorită GPS-ului integrat. Deci așa vă puteți lăuda la priteni pe unde ați fost fără să țineți minte toate locațiile. Ar mai fi multe de spus despre acest gagdet dar vă asigur că acesta e soluția ideală pentru un buget mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

LCD-ul

Specificații tehnice

F600EXR vine echipat cu un senzor de 16MP de EXR CMOS cu filtru de culori primar, deci se folosește de un procesor de imagine EXR și un stablizator de imagine CMOS. Pe partea de optică FinePix F600EXR vine cu un zoom optic de 15x, obiectiv construit din 12 elemente în 10 grupuri, blitz integrat etc. La capitolul de control al fotografiei are sensibilitate ISO de până la 12800 în modul S și 6400 în modul M sau mai mic, balans alb, presetări (scene), fotografiere continuă, detectarea feței și declanșare automată. Poate filma până la rezoluția 1080p cu sunet stereo. Suptă destul de multe tipuri de carduri SD, spun asta pentru că memoria internă e destul de mică – 33 MB. Pe partea de conectivitate are NTSC / PAL selectabil, miniHDMI și USB 2.0 HS. Autonomia acumulatorului propriu NP-50 e undeva la 300 de cadre. În pachet, alături de acest F600EXR veți găsi și următoarele: CD, cablu AV, cablu de date USB, curea de mână, manual de instrucțiuni, acumulator, încărcătorul BC-45W și cureaua de mână.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor (cântărește doar 220 grame), compatibil, multe presetări, ușor de folosit, preț atractiv, GPS dar și altele.

Minusuri: ecranul de 3 inci nu e unul tactil.

Concluzie

Acest aparat foto Fujifilm FinePix F600EXR poate fi o soluție pentru amatorii fotografi, pentru cei pasionați dar și pentru cei profesioniștii care nu-și pot permite un DSLR.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu