Fujifilm FinePix AX550

Fujifilm FinePix AX550 e un model nou care e destul de capabil și ieftin în același timp. Vine și cu câteva cadouri în valoare de 150 lei, dar asta depinde de magazin, iar disponibilitatea acestora o puteți vedea aici. Acest aparat are un preț de sub 500 lei și modelul negru vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →… ceea ce îl face un concurent al lui FinePix AX300.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o opinie despre cum se prezintă aparatul și cum arată pachetul, dar trebuie neaparat spus că pachetul, adică cutia, diferă de la o țară la alta. Imaginile pot fi urmărite pe ecranul de 2,7 inci sau pe un calculator deoarece aparatul are USB și card. Poate că vedeți din imagini că nu e deloc un aparat mare și vine să ne confirme acest lucru și greutatea de 168 grame.

Aparatul
Cutia

Specificaţii tehnice

Fujifilm AX550 este un model al lui 2012 care e ideal pentru luat în vacanță deoarece pozele sunt mai calitative față de cele scoase de un telefon… plus că și bateria ține mai mult. Astfel, bateria ține undeva la 180-480 de cadre în funcție de baterii. Are și bliț care o să vă ajute la realizarea unor poze mai clare atunci când afară e lumină proastă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un incredibil raport între preț și calitate; poate realiza filmări 720p în format *.avi; se poate alimenta cu baterii AA; garanția poate fi mărită la maxim 4 ani… normal că pentru o sumă suplimentară; înregistrează cu sunet, adică clipurile vor fi cu sunet; are mulți megapixeli, mai exact 16, dar acesta nu e neaparat un număr are ne arată calitatea imaginii.
Contra: zoom-ul optic nu e chiar așa de „tare”, iar senzorul nu e CMOS, dar asta deoarece prețul e foarte mic.

Concluzie

AX550 e un aparat compact care nu arată rău, iar pozele realizate cu el sunt de o calitate superioară. Din clipul de alături puteți observa alte detalii importante referitoare la cameră și despre utilizarea sa trebuie să știți că nu e deloc complicată din moment ce vine chiar și cu manual, iar controlul e cu butoane și nu de tip touch.

Un comentariu la „Fujifilm FinePix AX550”

  1. Foarte bun si ieftin in acelasi timp. Il am de o saptamana iar pozele sunt de o calitate buna. Filmari inca nu am facut dar banuiesc ca si ele sunt ok.

Lasă un comentariu