Fujifilm FinePix AX550

Fujifilm FinePix AX550 e un model nou care e destul de capabil și ieftin în același timp. Vine și cu câteva cadouri în valoare de 150 lei, dar asta depinde de magazin, iar disponibilitatea acestora o puteți vedea . Acest aparat are un preț de sub 500 lei și modelul negru vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi »… ceea ce îl face un concurent al lui FinePix AX300.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o opinie despre cum se prezintă aparatul și cum arată pachetul, dar trebuie neaparat spus că pachetul, adică cutia, diferă de la o țară la alta. Imaginile pot fi urmărite pe ecranul de 2,7 inci sau pe un calculator deoarece aparatul are USB și card. Poate că vedeți din imagini că nu e deloc un aparat mare și vine să ne confirme acest lucru și greutatea de 168 grame.

Aparatul
Cutia

Specificaţii tehnice

Fujifilm AX550 este un model al lui 2012 care e ideal pentru luat în vacanță deoarece pozele sunt mai calitative față de cele scoase de un telefon… plus că și bateria ține mai mult. Astfel, bateria ține undeva la 180-480 de cadre în funcție de baterii. Are și bliț care o să vă ajute la realizarea unor poze mai clare atunci când afară e lumină proastă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un incredibil raport între preț și calitate; poate realiza filmări 720p în format *.avi; se poate alimenta cu baterii AA; garanția poate fi mărită la maxim 4 ani… normal că pentru o sumă suplimentară; înregistrează cu sunet, adică clipurile vor fi cu sunet; are mulți megapixeli, mai exact 16, dar acesta nu e neaparat un număr are ne arată calitatea imaginii.
Contra: zoom-ul optic nu e chiar așa de „tare”, iar senzorul nu e CMOS, dar asta deoarece prețul e foarte mic.

Concluzie

AX550 e un aparat compact care nu arată rău, iar pozele realizate cu el sunt de o calitate superioară. Din clipul de alături puteți observa alte detalii importante referitoare la cameră și despre utilizarea sa trebuie să știți că nu e deloc complicată din moment ce vine chiar și cu manual, iar controlul e cu butoane și nu de tip touch.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Fujifilm FinePix AX550”

  1. Foarte bun si ieftin in acelasi timp. Il am de o saptamana iar pozele sunt de o calitate buna. Filmari inca nu am facut dar banuiesc ca si ele sunt ok.

Comentariile sunt închise.