Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Fujifilm FinePix AX500

Aparatul foto digital Fujifilm FinePix AX500 e un model nou care în România a ajuns de câteva zile. Nu a apucat nimeni să-l testeze și de aceea nu găsim poze ori filmări cu acest model, dar nu cred că va dezamăgi în vreun fel. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e foarte mic în opinia mea pentru un model Fuji. Îl recomandă atât prețul cât și caracteristicile sale cum ar fi senzorul CCD de 14 megapixeli.

Poze

Fujifilm FinePix AX 500 e un model nou care se poate vedea că arată destul de bine, iar modelul de față e pe negu. Normal că vine pe mai multe culori, însă în România e prezent doar modelul Black. Ecranul LCD e unul destul de mare fiind de 2,7 inci și pe el o să puteți admira pozele și filmările care le realizați.

Din față

LCD-ul

Specificații tehnice

AX500 realizează poze la calitate FullHD și filmări la calitate HD, deci 720p. Are și zoom optic destul de bun de 5x și suportă carduri populare. Nu știu dacă are HDMI, dar bănuiesc că dacă nu filmează 1080p atunci nu prea are rost un astfel de port. Nu are HDMI, ci doar USB și output video. Deci, rezultatul filmării ori fotografierii poate fi admirat pe un ecran LCD de 2,7 inci, pe un calculator dacă se transmite fișierul prin USB ori pe un HDTV dacă se transmite semnalul video prin mufă video.

Păreri pro şi contra

Pro: suportă carduri populare de tip SD și SDHC; pozele sunt salvate ca *.jpeg, iar filmările ca *.avi cu sunet mono; pe un card de 8 giga se pot filma 3 ore la calitate QVGA și 30 minute la calitate 720p, iar tot pe un card de 8GB se pot capta 12160 poze la calitate 1080p cu compresie jpeg normal și 4600 la rezoluție 2048 x 1536 maximă cu compresie jpeg fine.
Contra: nu poate filma 1080p, dar la acest preț nicio cameră foto nu poate face așa ceva.

Concluzie

Pentru persoanele care se gândesc să meargă într-un concediu de neuitat cred că ar fi bună o cameră Fujifilm AX500 deoarece nu costă deloc mult și face poze de calitate foarte bună. Modelul de față nu vine cu card, însă s-ar putea ca unele magazine să pluseze la un moment dat șau un card ori o husă drept cadou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu