Fujifilm FinePix AX350

Fujifilm FinePix AX350 e un aparat ieftin pentru acele persoane care nu prea au bani ori vor un aparat simplu. Nu vine cu funcții de care nu ai nevoie, ci doar cu ce e mai util, cum ar fi un senzor CCD de 16 MP care pate filma la calitate HD. Fujifilm AX350 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu vine fără nimic, ci cu câteva cadouri cum ar fi o husă, card ș ramă foto digitală, dar despre aceste cadouri poți afla aici. Dacă vrei ceva similar atunci AX550 ar fi o alternativă de luat în considerare.

Poze

Evident că Fujifilm FinePix AX350 vine în mai multe culori, iar modelul din poză e unul roșu. Mai mult ca sigur că nu o să găsiți modelul red deoarece la noi se comercializează mai mult pe gri ori negru, dar să vedem ce ne rezervă viitorul. Ecranul e unul mare de 2,7 inci și o să vă ajute la vizionarea fără probleme a oricărui film captat.

Pachetul
Aparatul

Specificaţii tehnice

AX 350 de la Fuji e un model apărut pe piață de câteva luni și se evidențiază printr-un preț mic de achiziție și multe facilități utile. O facilitate care mie îmi place e posibilitatea de a filam 720p. Altă facilitate utilă e zoom-ul optic de 5x care vă va ajuta să faceți poze de la distanță. Suportă carduri SD și SDHC (la unele magazine e oferit drept cadou un card de 8GB) și asta e ceva foarte bine deoarece aceste carduri costă puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; la nivel global e disponibil pe mai multe culori; poate fi utilizat cu baterii AA, două la număr, care țin undeva la 180 de ore cadre, iar dacă folosești baterii mai bune atunci poți ajunge și peste 400 de cadre; greutatea e una mică de sub 200 de grame; vine cu funcția panorama care o să vă ajute la captarea de poze panoramice.
Contra: nu cred că strica un ecran de 3 inci.

Concluzie

Dacă nu ai prea mulți bani ori vrei un aparat simplu atunci cred că acest Fuji din seria AX ar fi foarte bun. Din preview-ul de alături poți vedea cum filmează, respectiv rezultatul filmării… care e foarte bun. Despre HDMI trebuie știut că nu are , dar nici nu știu dacă te-ar fi ajutat prea mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Fujifilm FinePix AX350”

  1. Stiti daca are si posibilitatea de a marca fotografiile cu data si ora ? Am gasit doar setari pentru afisarea datei si a orei pe LCD , insa nu marcheaza si fotografiile – stiu ca alte camere de genul marcheaza permanent fotografia cu data si ora- acestea ramanand si la copierea fotografiei de pe cardul de memorie in calculator.

    A.N.

Comentariile sunt închise.