Fujifilm FinePix AX300

Dacă aveți de gând să plecați într-o excursie și nu aveți un aparat foto atunci recomand acest aparat foto digital Fujifilm FinePix AX300 black (alternativă la mai scumpul şi performantul FinePix S3200 ori la JX350 care filmează HD) deoarece este ieftin și veți primi o mulțime de cadouri incluse în același preț. Aici mă refer la un card de 4 giga în valoare de 70 de lei, o husă în valoare de 40 de lei, încărcător și doi acumulatori reîncărcabili în valoare de 40 de lei și un trepied în valoare de 70 de lei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar cadourile valorează undeva la 220 de lei. Acest FinePix AX300 este o alegere inteligentă pentru cei care doresc să meargă într-o excursie. Nu vreau să se înțeleagă că acest aparat este unul ieftin și neperformant. Acesta are un senzor de 14 MP, zoom optic 5x, ecran LCD de 2.7 inci, sensibilitate ISO 3200, stabilizator de imagine digital, blitz inteligent și SR AUTO.

Poze

Din față
LCD-ul

Specificații tehnice

Rezoluția senzorului de tip CCD este de 14 MP, iar dimensiunea sa este de 1/2,3 inci. Deci realizează fotografii în format JPEG la rezoluții de până în 4288 cu 3216 pixeli. Zoom-ul optic este de 5x, iar cel digital de 6.7x. Distanța de focalizare macro este de la 60 la 100 cm în formal 4 pe 3, și de la 10 la 80 cm în format 16 pe 9, iar normal de la 80 spre infinit în format 4 pe 3 și în format 16 pe 9 de la 45 cm spre infinit.

Pe partea de control a fotografiei Fujifilm FinePix AX300 are declanșare automată (de la 2 secunde la 10), funcție de fotografiere continuă, sensibilitate care poate fi setate ca automată sau 100-3200, balans alb (lumină incandescentă, lumină fluorescentă-Cool White/Warm White/Daylight, umbră și senin) și presetări (apus, artificii, zăpadă, plajă, petrecere, flori, text, noapte, sport, panoramă în mișcare, peisaj, copil, portret, lumină naturală, zâmbește și fotografiază, lumină naturală cu blitz, film, auto SR auto și P).

Aparatul foto digital poate capta filme cu sunet în format AVI Motion JPEG la calitate HD. Blitz-ului pot fi atribuite multe funcții dar nu prea are rost să le enumăr deoarece muți dintre voi le cam știți, majoritatea se referă la eliminarea ochilor roșii. Ecranul LCD are o diagonală de 2.7 inci. Pe partea de conectivitate Fuji FinePix AX300 are USB 2.0 și ieșire AV NTSC/PAL.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Fujifilm  AX300 are multe opțiuni pentru orice dorești să fotografiezi, are multe incluse în același preț, este ieftin, are un design elegant, calitatea fotografiilor este una superioară.

Ca minusuri: Fuji AX300 folosești acumulatori AA, și nu o un acumulator Li-Ion propriu care ar fi scutit unele chestii.

Concluzie

Acest aparat foto digital Fujifilm FinePix AX300 black cu siguranță își merită banii chiar și dacă costa ceva mai mult deoarece sunt multe motive pentru care puteți opta pentru acesta.

Te-ar mai putea interesa