Fujifilm FinePix AV280

Aparatul foto digital FujiFilm FinePix AV280 Black este un aparat compact alternativă mult mai ieftină la FinePix HS20 şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe partea de design, pot spune că seamănă puțin cu FinePix JV250. Îl recomandă cei 16 megapixeli, suportul pentru carduri SD, faptul că filmează HD, şi prezenţa cadourilor în valoare de 100 şi ceva de lei. (card SD de 4 giga, husa şi încărcătorul de baterii). Este un aparat ideal de luat în vacanţă deoarece rezoluţia e foarte mare (deşi multă lume nu foloseşte mai mult de 3-5 megapixeli) şi are o mulţime de funcţii utile.

Poze

Seriile AV şi AX se aseamănă foarte mult şi nu ar trebui să vă miraţi dacă aveţi un AV şi vedeţi că arată ca un AX. Ştiu că articolul este despre un aparat de culoare neagră, dar există în mai multe culori, chiar şi în silver.

Gri (silver) şi negru (black)
Card şi baterii

Specificaţii tehnice

Fujifilm FinePix AV280 este un aparat de făcut poze care are un senzor CCS de 16 megapixeli şi salvează pozele în format jpeg cu informaţii Exeif 2.2
Stă cam prost pe partea de zoom deoarece zoom-ul optic este de doar 3x, iar cel digital e de 7,2x. Poate filma în HD la rezoluţia 1280 pe 720 pixeli şi la rezoluţii non HD cum ar fi 320 pe 240 şi 640 pe 480 pixeli. Are şi un ecran LCD de 3 inci şi trebuie să ştiţi că nu are vizor. Ca memorii, Fujifilm AV280 poate fi încărcat cu carduri SD şi SDHC, iar pe partea de conectivitate are USB şi ieşire AV. Poate fi încărcat cu două baterii AA care sunt incluse în pachet.

Păreri pro şi contra

Pro: este ieftin, are o rezoluţie mare de 16 megapixeli, vine cu cadouri în valoare de circa 100 lei
Contra: nu poate filma Full HD, suportă doar două baterii şi zoom-ul optic este foarte mic.

Preţuri

Momentan preţul aparatului FinePix AV280 e de aproximativ 499 lei, dar s-ar putea să fie mai ieftin… sau mai scump. O alternativă mult mai performantă ar fi cea recomandată în primul paragraf, iar una asemănătoare ca preţ şi specificaţii ar fi Fujifilm FinePix AX300 care e chiar mai ieftin.

Concluzie

Dacă vrei un aparat digital ieftin şi bun atunci acest aparat foto digital Fujifilm FinePix AV280 black (negru) ar fi o recomandare din partea mea. Cei de la FujiFilm au făcut o mulţime de aparte bune şi nu cred că îşi permită să dea greşi cu aparate proaste. Cred că această cameră digitală este bună pentru amatori, iar profesioniştii cred că se vor îndrepta spre aparate mult mai scumpe din zona 900-1700 lei sau chiar mia mult.

2 comentarii la „Fujifilm FinePix AV280”

  1. buna ziua ! , ma intreb daca are limita de filmare, desigur in cazul folosirii unui card , pentru ca stiu ca unele ap foto sunt limitate la cca 30 de secunde , iar nu stiu nimic vis-a-vis de calitatea foto daca puteti sa ma lamuriti v-as fi recunoscator , oricum va multumesc

  2. Nu are limită, iar calitatea pozelor e foarte bună. Probabil confundați cele 30 de cadre pe secunde cu o oarecare limită. Limita e capacitatea cardului.

Lasă un comentariu