Fujifilm FinePix AV250

Chiar dacă acest aparat foto digital Fujifilm FinePix AV250 Black nu e unul foarte nou e unul foarte bun deoarece e accesibil și e însoțit de card, husă și încărcător pentru baterii (două baterii sunt incluse). Aceste cadouri au o valoare peste 100 lei motiv pentru care merită achiziționat această cameră foto. E disponibil chiar și pe argintiu dar pe negru arată cel mai bine. Vine cu un senzor de 16MP CCD, zoom optic 3x, ecran de 2.7 inci, sensibilitate ISO 3200, SR auto, filmare HD și altele. Cu alte cuvinte e un model funcțional și compact cu care nu veți da greș. Ceva mai performant e bineînțeles modelul FinePix AV280. Un model ca acest AV250 e accesibil pentru oricine indiferent de bugetul alocat. Spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Aparatul
Conținutul

Specificații tehnice

Senzorul său CCD e de 16MP care oferă o calitate decentă în special că e însoțit stabilizator de imagine și un obiectiv bun. Acest obiectiv are un zoom optic 3x, un zoom digital 7.2x și lentile 5.7 – 17.1mm. Pe partea de control al fotografiei are presetări, sensibilitate ISO 100-3200/Auto, balans alb, fotografiere continuă și declanșare automată. Filmările realizată cu FinePix AV250 pot ajunge până la calitate HD cu sunet și în format avi. Are conectivitate USB și ieșire audio-video. Având în vedere că are card inclus, nu vă mai trebuie nici un alt card în special că e unul SD de 4GB. Chiar dacă ecranul său nu e de 3 inci ci de 2.7 inci, partajarea fotografiilor se face destul de bine (ecranul e suficient de mare). Nu vine cu suport pentru blitz extern dar are unul intern care e suficient de bun și care vine cu diferite  moduri de lucru.

În mare, dispune de toate funcțiile standarde ale unui aparat foto dar același lucru aș putea spune de  caracteristicile sale tehnice. Spre deosebire de alte modele, acesta vine cu card, husă și încărcător pentru baterii (cadouri). V-am postat și o înregistrare realizată cu acest aparat foto.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesibil, filmează HD, are toate accesoriile necesare, compact și vine de la un producător bun.

Minusuri: e un model de anul trecut.

Concluzie

Fujifilm FinePix AV250 e un model ideal pentru a realiza fotografii decente în timpul zilei, dar nu se poate compara cu unul cu zoom optic mai mare sau cu lentile mai bune.

Lasă un comentariu