Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Franke PPC 4 BG 4GAV, plită Avena cu grătare emailate

Plita incorporabilă Franke PPC 4 BG 4GAV arată mult diferit față de cele standard și se poate observa că are arzătoare dispuse diferit. Nu cred că ar deranja pe cineva un astfel de design – rustic/retro. Spre deosebire de late plite, la aceasta observ 3 grătare care pot fi luate ușor jos și arzătorul mic e cel de lângă panoul de control. La alte branduri am văzut arzătorul mic în partea din spate și e destul de deranjant dacă e să-l folosiți aproape zilnic. Nu veți pune vase mari pe el, doar că e mia ușor să pui pe el un ibric fiind aproape de marginea din față.

E adevărat că e puțin cam dificil să găsiți un cuptor incorporabil care să se potrivească cu aceasta, dar cred că vă veți descurca (vă pot recomanda unul rustic pe negru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E dotat cu patru arzătoare puternice și care e sunt instalate trei grătare emailate. Aceste grilaje sunt destul de bune și nu aș putea spune că cele din fontă ar fi mai bune, o să vă țină în funcție de câtă grijă veți avea de ele. E bine că nu e vorba de un singur grătar, astfel veți putea demonta/monta ușor grătar cu grătar și în același puteți curăța suprafața plitei.

Chiar dacă e un model în stil rustic, arzătoarele beneficiază de siguranță care întrerup alimentare la stingere flăcării.

Păreri pro și contra

E vorba de un brand care oferă soluții fiabile pentru casă, iar dacă considerați că stilul rustic nu e pentru voi, atunci optați cu încredere pentru variantele pe stilul modern. Aprinderea arzătoarelor e foarte simplă – apăsare și rotire, și acest sistem e unul standard pe mai toate plitele. Chiar dacă pare e fi mai lată decât alte modele, acesta are aceeași lățime de 59 cm ca multe alte modele.

Franke PPC 4 BG 4GAV se instalează destul de ușor și e foarte important ca blatul să fie suficient de gros (depinde și de plită). Acest model are o înălțime de 3 cm, deci blatul poate fi de aceeași grosime (dacă e mai gros, cu atât mai bine).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu