Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Franke GN 82 M NT XS, cuptor incorporabil cu 7 funcții

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos Franke GN 82 M NT XS impresionează la multe capitole: design, dotări, eficiență și fiabilitate. Bineînțeles, nu se poate compara cu un cuptor premium, adică foarte scump. Interfața poate fi înțeleasă cu ușurință pentru că sunt toate pictogramele necesare. Un cuptor multifuncțional ca acesta poate pregăti două preparate în același timp pentru că e spațios și are acele funcții de încălzire performante. Împreună cu acesta puteți alege una dintre plitele pe gaz sau electrice, dacă vreți să spuneți adio buteliei cu gaz ori acestui tip de alimentare.

Designul e modern chiar dacă are un control complet mecanic și se datorează butoanelor retractabile. În acest caz, timerul e și el de tip push in/push out. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Capacitatea cuptorului nu e atât de relevantă cât timp dimensiunile cuptorului sunt aceleași. Totuși, sunt cuptoare în care puteți introduce trei preparate simultan fără să afecteze rezultatele. Acest tip de panou de control e perfect pentru cei care nu vor să supravegheze tot timpul cuptorul, deoarece copiii nu au ce să-i facă.

Designul argintiu cu negru e cel mai popular, dar și apreciat de utilizatori dar mai sunt și cele cu panou frontal din sticlă. Acesta se instalează ușor pentru că sunt corpuri speciale pentru acest tip de aparat, însă pentru plită trebuie să decupați din blat.

Păreri pro și contra

Cuptoarele cu mai multe funcții de încălzire sunt cele mai apreciate, iar aici mă refer la următoarele: coacere ventilată, coacere statică, grill ventilat, grill, pizza și încălzire. Interiorul poate fi iluminat dacă răsuciți butonul în direcția potrivită. Astfel, puteți vedea în ce stadiu se află un anumit preparat fără a mai deschide ușa. Consumă foarte puțină energie în comparație cu modelele vechi, de aceea are clasă energetică A și nu e nevoie de priză trifazică.

Franke GN 82 M NT XS merită ales și pentru că i se oferă o garanție destul de mare, iar alte branduri oferă numai 2 ani. Sunt incluse și două tăvi care le consider utile pentru multe preparate, dar și două grătare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu