Franke FR12BR32, AC 12000 btu cu Wi-Fi

Compania elveţiană Franke a scos pe piaţă aparatul de aer condiţionat Franke FR12BR32 care vine cu o capacitate de 12000 btu. În felul acesta beneficiem de un aparat care poate face o climă plăcută pe o suprafaţă de 16-23 mc. O facilitate deosebită e cea wi-fi care presupune că puteţi controla AC-ul de la distanţă (chiar şi de pe net) prin intermediul unui telefon smart.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat închis la culoare cu o mulţime de facilităţi utile. Din poza de alături se poate vedea aspectul său unic şi modern în acelaşi timp.


Păreri pro şi contra

Franke FR12BR32 vine cu nişte facilităţi mai deosebite printre acestea numărându-se Sleep, Follow Me şi Auto Restart.
Ultima funcţie presupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când se întrerupe curentul. În opinia mea aceasta e una foarte utilă întrucât în ţara noastră se întrerupe des curentul.
Follow Me presupune că aparatul are senzori în telecomandă, iar în felul acesta ştie să adapteze diverşi parametrii aşa încât temperatura din jurul ei să fie optimă.
Sleep e o funcţie utilă pe timp de noapte deoarece economiseşte curent şi ne ajută să dormim mai bine.
Nivelul de zgomto al unităţii interne e de la 22 la 40 decibeli în funcţie de treapta de viteză a aparatului precum şi funcţia aleasă. Aparatul are 3 trepte de viteză.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, dar acesta e inclus în serviciul de montaj.
Eficienţa energetică la răcire e una ok, adică are clasa A++ cu un consum de 1,2 kWh, iar la încălzire are 0,9 kWh.
Având filtru cu densitate mare putem spune că aparatul ajută la protejarea aerului… în sensul că va fi cât mai curat.

Modelul acesta se adresează celora interesaţi de un aparat cu design unic şi cu caracteristici moderne care ajută la economisirea de energie, dar şi de timp. Putând fi controlat de pe Internet înseamnă că poate fi integrat în diverse automatizări

Te-ar mai putea interesa