Franke FHSL 604 4G XS C, plită pe gaz cu aprindere electrică

Plita Franke FHSL 604 4G XS C arată foarte bine în realitate și veți observa că au folosite materiale de bună calitate, plus că arzătoarele din față sunt ceva mai depărtate pentru a avea acces mai ușor la vasele de pe arzătoarele din spate. Sunt plite care au arzătoare așezate în cruce sau chiar cu mai multe ori mai puține arzătoare. Ideea e că piața incorporabilelor s-a dezvoltat destul de mult și pot fi folosite diverse materiale – de la tablă până la sticlă colorată.

Din poza de jos se vede foarte bine cum sunt poziționate arzătoarele și butoanele corespunzătoare lor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele au siguranță care opresc alimentarea cu gaz la stingerea flăcării și nu vor fi scurgeri nedorite. Grilajele sunt realizate din material destul de rezistent la temperaturi înalte și la vase grele – fontă. Forma lor permite mutarea ușoară a vaselor de pe o zonă de gătit pe alta.

Lățimea plitei e de 59 cm ca la multe altele, iar această dimensiune nu e una standard deoarece depinde de numărul arzătoarelor. Pentru cei care au deja un mobilier și nu mai au loc pentru incorporabile, le-aș recomanda să comandă un corp special pentru cuptor și puneți plita peste blat.

Păreri pro și contra

Plitele pe gaz costă puțin, se instalează ușor, pot fi folosite cu ușurință și costul lunar de utilizare e mic. E pe culoarea inox care e destul de populară și astfel veți găsi cu ușurință un cuptor care să se potrivească. Aprinderea electrică la o mână e o dotare standard și e prezentă toate plitele pe gaz, doar aragazurile nu o au ca dotare standard. Dimensiunile nișei pentru a o instala sunt menționate în manualul său și trebuie să țineți cont de ele.

Franke FHSL 604 4G XS C arată bine în orice bucătărie modernă și nu aveți nevoie de un buget mare pentru a o cumpăra. De aceea unii dintre voi ați eliminat aragazul din lista de cumpărături, pentru eventuale incorporabile. Plita poate fi montată unde puteți pune hota, iar cuptorul poate fi chiar la nivelul blatului pentru a nu vă apleca.

Te-ar mai putea interesa