Franke FHNS 604 4G BK C, plită pe gaz cu sticlă neagră

Plita pe gaz Franke FHNS 604 4G BK C e una incorporabilă și din poza de jos se vede că are o suprafață din sticlă neagră. Pot spune plita că e mai scumpă decât variantele clasice pe inox, dar să nu uităm că e vorba și de un brand ceva mai experimentat. Aceasta se potrivește perfect cu un set negru de chiuvetă + baterie de la același brand. Sunt destul de multe plite care sunt disponibile la pachete promo, dacă vreți doar să economisiți bani, doar că acele pachete sunt de la mai multe branduri.

Designul acestui model e simplu și plăcut și cred că se poate asorta cu orice cuptor incorporabil negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are alimentare pe gaz, deci randamentul acestui model va fi unul destul de mare. Bineînțeles, puterea plitei e dată de dimensiunea arzătoarelor. Nu cred că vă doriți un arzător mare cu putere mai mare de 3kW, dar depinde și cât de mult sau cât de repede vreți să gătiți un anumit preparat.

La plitele cu sticlă, fiecare arzător are propriul grătar, iar în acest caz acestea sunt realizate din fontă. Cu alte cuvinte, durata de viață a acestor arzătoare e mai mare decât în cazul celor din oțel.

Păreri pro și contra

Chiar dacă designul grătarelor și suprafața plitei sunt diferite, plita ocupă la fel de mult spațiu pe blat. O puteți folos ca oricare altă plită nouă deoarece e dotată cu siguranță pentru scurgeri de gaz și aprindere electrică pentru a ușura folosirea ei. Instalarea ei e foarte ușoară cât timp respectați instrucțiunile din manual și dimensiunile nișei.

Franke FHNS 604 4G BK C e un aparat care trebuie instalat într-o bucătărie modernă alături de alte aparate incorporabile care pot fi de la alte branduri. Butoanele iasă în evidență deoarece sunt pe o altă culoare și nu cred că vă deranjează. Dacă ar fi fost tot pe negru, nu ar fi fost vizibile în anumite condiții. Dacă vă doriți ca plita să fie mai vizibilă pe blat, optați pentru o hotă cu lampă LED. La unele hote se poate activa lampa chiar dacă nu e aleasă funcția de absorbție.

Te-ar mai putea interesa