Franke FHNG 604 4G BK C, plită incorporabilă cu sticlă neagră

Plitele pe gaz pot avea și ele suprafață din sticlă neagră, astfel e perfectă pentru cei indeciși (au de ales între una electrică și una pe gaz). Franke FHNG 604 4G BK C e un exemplu bun deoarece arată foarte bine cu acea sticlă neagră și randamentul oferit de arzătoare e decent. Cu alte cuvinte, are un panou de control mecanic și aprinderea electrică e integrată, deci apăsați și rotiți butonul arzătorului. Nu e nimic complicat, totul e foarte simplu și la instalare să țineți cont de dimensiunile nișei, în caz că nu ați mai instalat o plită incorporabilă.

Poate că nu are un panou de control digital cu multe funcții, dar mâncarea va fi mult mai gustoasă gătită la flacără. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele acestei plite sunt de diverse dimensiuni, iar cel mai mare are o putere maximă de 3 kW și nu orice plită se poate lăuda cu așa un arzător. Butoanele acestei plite sunt pe centrul înspre utilizator pentru a ajunge ușor la ele și veți vedea mai ușor pictogramele.

Toate plitele cu gaz au grilaje care pot fi din fontă sau din oțel, dar cele din fontă au o durabilitate ceva mai mare și rezistă mai bine la temperaturi ridicate.

Păreri pro și contra

Arzătoarele sunt puternice și pot fi reglate ușor cu ajutorul butoanelor din partea din față care sunt destul de vizibile pentru că nu sunt pe aceeași culoare ca și plita. Grilajele sunt solide și forma lor permite mutarea ușoară a vasului oriunde doriți. Sunt plite cu grilaje mai solide și mai mici, însă nu mi se par atât de practice. Plita aceasta e la fel de compactă ca și restul, iar poziționarea butoanelor nu afectează adâncimea sa (52 cm).

Franke FHNG 604 4G BK C face parte din noua generație de aparate electrocasnice care se adresează celor care vor o bucătărie modernă și construcția sa e una premium. Suprafața lucioasă de culoare neagră chiar atrage priviri și alături de aceasta aș alege o hotă pe aceeași culoare și cu panou frontal tot din sticlă.

Te-ar mai putea interesa