Franke FDW 614 D7P DOS D, mașină de spălat vase cu Clasa D

Mașină de spălat vase Franke FDW 614 D7P DOS D este un model cu performanțe ceva mai mari, dar și cu o eficiență pe măsură. Are un interior destul de spațios și se poate vedea cam cât încap în coșirile sale din imaginea de prezentare de mai jos. Nu este singurul model cu astfel de performanțe – 14 seturi, dar și alte aspecte ale mașinii sunt foarte importante. Aici mă refer la dotări speciale, clasă energetică, nivel de zgomot, durată program Eco etc.

Aparatele electrocasnice de la producători de top au prețuri ceva mai mari, dar și fiabilitatea este una pe măsură, adică durata de viață este mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă specificațiile corespund cerințelor , atunci ar trebui să puneți acest aparat pe lista de cumpărături. Trebuie racordată la utilități la fel ca și mașina de spălat rufe, deci o puteți înlocui dacă nu aveți alt loc, doar că este nevoi și de o ușă de mobilier care vine prinsă peste cea a aparatului. Dimensiunile pentru instalare au fost date printr-o schiță și nu diferă de la un model la altul (lățime și înălțime). Altfel stau lucrurile când vorbim de modele cu lățime de 45 cm, adică variante Slim. AEG FEE73517PM este o mașină de spălat de la concurență și cu un design mai compact, dar și cu un design diferit, adică este parțial incorporabilă.

Are toate caracteristicile necesare pentru a fi mulțumiți: pornire programabilă, sistem dedurizare apă, 8 programe, consum mic de apă (9.5 litri), nivel de zgomot scăzut (43 dB), coș superior ajustabil, filtru din inox, funcție de încărcare la jumătate etc.

Concluzie

Sunt numeroase soluții pe piață, pentru orice gust sau buget, doar că sunt foarte puține modele identice. Franke FDW 614 D7P DOS D are un panou de control ascuns, adică este poziționat pe ușa mașinii și poate fi accesat doar înainte de a o închide. Pictogramele ușurează utilizarea sa și mai multe informații despre programe veți găsi în manualul său, dar nu diferă cu mult de ce oferă alte mașini (de la alți producători).

Te-ar mai putea interesa