Franke FDW 4510 E8P E, mașină de spălat vase cu Aqua Stop

Căutați o mașină de spălat vase de la un brand german? Franke FDW 4510 E8P E poate fi următorul model deoarece are o lățime ceva mai mică deci nu ocupă mult loc și nici nu aveți nevoie de un mobilier foarte mare pentru instalare. În plus, are și Aqua Stop, adică are acea caracteristică care previne o potențială inundație, însă sincer să fiu, mai toate au un furtun cu protecție suplimentară care să reziste în timp.

Poate părea cam banală, însă veți vedea că produsele germane sunt mai calitate, fiabile și destul de bine echipate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Franke FDW 4510 E8P E

Merită sau nu merită cumpărată?

Modelele cu lățime de 45 cm cm sunt denumite „Slim” (ca Electrolux ESM63300SX), adică înguste și au o capacitate de încărcare ceva mai limitată. În cazul de față vorbim de maxim 10 seturi care este de ajuns pentru mulți dintre voi, deoarece puteți pune vase, tacâmuri, pahare și alte articole de la prânz și cină.

Evident că nu trebuie să așteptați până ce se umple mașina, puteți alege să spălați jumătate din capacitate dacă alegeți opțiunea corespunzătoare. Astfel se reduce timpul de spălare dar și consumul.

Coșurile sale vor dicta cât puteți pune în ele deoarece diferă de la un brand la altul, dar și de la o serie la alta. Coșul superior poate fi ajustat și unele pot avea anumite caracteristici utile pentru anumite tipuri de articole.

Puteți programa pornirea, adică se poate amâna startul programului astfel încât să fiți prin preajmă când e gata sau poate folosiți un alt aparat între timp și nu vreți suprasolicitați instalația electrică. Nu are un consum mare de energie că doar are clasa E și poate că alegeți și un program Economic.

Concluzie

Franke FDW 4510 E8P E o recomand în special că mai oferă și alte caracteristici foarte interesante: sistem de dedurizare apă, igienizare mașină (elimină bacteriile) și control electronic. Modelele independente au un design exterior, pe când aceasta nu va fi vizibilă pentru că pe ușa să se montează un panou de mobilier. Deci când că comandați mobilierul trebuie să vă gândiți și la acest aparat.

Te-ar mai putea interesa