Franke CM 85M OA, review cuptor rustic

Cuptorul incorporabil Franke CM 85M OA e pentru acele persoane interesate de un model rustic. Foarte interesantă e și culoare sa care e una avena, adică precum ovăzul.
Dacă nu știți prea multe despre Franke atunci trebuie să scriu că e un producător elvețian de electrocasnice. Față de alți producători acesta e unul specializat pe produse de bucătărie.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun pe piață în materie de cuptoare încorporabile. Se poate observa din imaginea de alături că e un aparat minimal ca design. În mijlocul panoului de comandă fiind un ecran, iar lateral se află cele două butoane rotative.

Păreri pro și contra

Cuptorul CM 85M OA de la Franke e un model cu capacitate de 66 litri și o multitudine de lucruri utile. Acestea le voi menționa în rândurile care urmează.
Trebuie menționat că acest model e unul echipat cu 8+1 programe.
Ca funcții trebuie menționate următoarele: coacere cu grill, coacere multi power, coacere cu grill și ventilator etc.
Eficiența energetică e una foarte bună, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 0,93 kWh în mod normal și 0,79 kWh în mod ventilație.
Capacitatea aparatului e una suficientă, fiind vorba despre 66 litri.
Ușa chiar dacă e una simplă, e realizată după cele mai noi standarde. În acest fel are 3 geamuri așa încât interiorul să rămână cald, iar exteriorul rece.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont. Cele mai importante ar fi că nu e smart și că nu are sondă.

Verdictul meu referitor la acest model ar fi că merită dacă doriți să vă asamblați o bucătărie cu aparatură incorporabilă de tip rustic.
Iar dacă sunteți interesați de perechea acestui cuptor, adică de plita care să se potrivească atunci recomand modelul Franke FHTL 604 4G OA E.

Te-ar mai putea interesa