Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Franke BFG 611-78, chiuvetă din fragnite

Franke BFG 611-78 e o chiuvetă modernă de culoare avena/bej adresată celora interesați de ceva rezistent, aspectiv și modern. E realizată dintr-un material foarte rezistent numit fragnite. Acest material conține o cantitate mare de cuarț. S-a optat pentru acest material deoarece e foarte rezistent, mai tare fiind doar diamantul.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere aspectiv și al caracteristicilor. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model și că se va integra perfect într-o bucătărie cu mobilă de culoare deschisă.


Pro

Poate fi montată cum doriți deoarece orientarea e una reversibilă, iar forma e dreptunghiulară. Dimensiunile acestui aparat sunt de 780×500, iar adâncimea e de 200 mm.
Este cunoscut faptul că chiuvetele din fragnite sunt antibacteriene, iar modelul Franke BFG 611-78 nu face excepție. Alte modele sunt din inox, dar în opinia mea acest material e o alegere bună (durabilă și aspectivă). Materialul e unul mat și foarte ok.

Contra

Aspecte negative nu ar fi de semnalat mai ales că acest aparat e unul premium.

Concluzii

Modelul de față e unul de top pentru cei interesați de un model cu montare încastrată și dimensiuni 780x500x200 (LxlxA), iar cuva e de 340×420 (în mm).
Despre brandul Franke trebuie știut că e unul elvețian, fiind specializat pe sisteme pentru bucătărie. Fiind un producător specializat face niște aparate foarte bune, iar din această cauză nu le e frică să ofere o garanție standard de 5 ani.
Legat de cost trebuie să spun că nu e deloc mare având în vedere garanția îndelungată și faptul că e un produs de îndelungă folosință.
Dacă nu ați ales încă o baterie ok atunci vă recomand una de la acest brand, fiind vorba despre aceste modele, iar un model anume ar fi Franke Novara Plus Avena.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu