Franke BFG 611-62, pachet chiuvetă cu baterie

Chiuveta Franke BFG 611-62 e una dintre cele mai elegante și rezistente chiuvete de pe piață și e disponibilă la un preț foarte bun ținând cont că veți primi tot pachetul. Mă refer la faptul că vine cu baterie de la același brand care e pe aceeași culoare și e fiabilă. Chiuveta era un aspect plăcut, e rezistentă la zgârieturi și nici nu se va crăpa. Ea e realizată din fragranite care e un material foarte dur și acesta ar trebui să fie principalul motiv pentru care ar trebui să alegeți această plită. Suprafața e netedă și ușor de spălat, nu se formează pete, deci e mult mai igienică decât una clasică.

Sunt destul de multe plite de la acest brand doar că aceasta se potrivește perfect alături de o plită incorporabilă neagră (pe gaz sau electrică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia Sanitized reduce înmulțirea bacteriilor cu până la 99%, adică e vorba de o suprafață rezistentă la orice condiții. Chiar dacă nu aveți prea mult spațiu pentru a pune vasele la uscat, puteți pune un coș sau optați pentru o mașină de spălat vase. Acest pachet se adresează celor care nu spală prea multe la chiuvetă.

În pachet sunt incluse următoarele: chiuveta, bateria, ventilul 3 1/2″ cu prea plin în cuvă, sifon cu cu conexiune mașina spălat (rufe sau vase), clemele pentru fixarea pe blat și sistemul pop up. O chiuvetă normală nu oferă atâtea și nu va arată la fel toată perioada, ci trebui bine întreținută.

Păreri pro și contra

Nu văd de ce nu ați alege acest pachet Franke BFG 611-62, iar dacă considerați că instalarea va fi imposibilă fără ajutor, am pus un tutorial pentru instalarea acestei chiuvete similare. Aveți nevoie de câteva ustensile: un ciocan, o ruletă, o șipcă pentru trasare, marker, o mașină de găurit, un pendular și o șurubelniță. Blatul trebuie să fie ceva mai gros și pentru fixarea chiuvetei utilizați silicon transparent împreună cu un pistol. Totuși pentru partea de baterie și sifon, mai bine optați pentru un instalator cu experiență, poate vă ajută și la instalarea chiuvetei :).

Te-ar mai putea interesa