Fram FWM-V714T2GRD+++, model 7kg cu clasa D

Fram FWM-V714T2GRD+++ e o mașină de spălat rufe modernă pe o culoare deosebită – verde pastelat. Vine cu o multitudine de facilități utile care ajută la economisirea de resurse.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin mai multe lucruri pozitive. Printre acestea fiind faptul că are o culoare plăcută și un panou de comandă simplă.

Motive pro și contra

Mașina de spălat Fram FWM-V714T2GRD+++ e una de la un producător român și se remarcă prin mai multe lucruri pozitive precum cele de mai jos:
Are clasa D a eficienței energetice cu un consum de 69 kWh la 100 spălări.
Capacitatea mare de 7 kilograme o face suficient[ pentru o familie de maxim 4 persoane.
Are sistem care detectează cantitatea, acesta fiind numit Eco Logic. Are rol în a economisi resurse (apă, curent, detergent).
Vine cu sistem care detectează când e mai puțin de jumătate de încărcătură așa încât să economisească resurse.
Ușa are dimensiuni mai mari decât în cazul altor modele. Acest lucru va fi de folos atunci când doriți să spălați lenjerii.
Cum e în cazul altor mașini, și acesta are program rapid de 15 minute. Acesta e pentru o cantitate de undeva la un kilogram de haine care nu sunt prea murdare.

Nu are facilități smart home, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul. Acest lucru nu e neaparat unul negativ, ci mai mult unul neutru întrucât nu toată lumea are nevoie de așa ceva.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 53x60x85 axlxî cm.

Per ansamblu, acest model va fi unul suficient pentru acele persoane care vor un aparat economic cu care să poată spăla cantități mici sau mari de rufe.

Te-ar mai putea interesa