Fram FSD-VRR315BGF+, frigider Retro pe culoarea crem

Fram FSD-VRR315BGF+ este un frigider mult diferit de restul concurenței și se vede după design. Are un finisaj elegant pe crem, dar mai sunt și alte două modele (albastru și roșu bordeaux) în caz că nu se asortează cu restul aparatelor sau poate că vreți să iasă mai mult în evidență. Prețul poate fi influențat de alegere, dar specificațiile tehnice rămân neschimbate. Voi decideți care vi se pare mai pe placul vostru, cel de jos costă puțin mai mult dar vorbim de o culoare deosebită.

Chiar și interiorul este unul ca și la modelele clasice și se poate vedea acel compartiment pentru congelare, adică nu are ușă dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă plac frigiderele în stil vechi, atunci Fram oferă soluții interesante. Cel de sus vine cu un volum de 316 litri din care acel congelator are 31 de litri. Poate fi suficient dacă nu consumați alimente congelate, adică faceți cumpărături mai des. Pentru o familie care nu face zilnic piața, ar trebuie mai mult spațiu pentru alimentele congelate.

Are o singură ușă și numeroase suporturi pe ea pentru sucuri și nu numai, dar și rafturile sunt generoase. Pot fi puse chiar și vase, iar în partea de jos se pot pune legume și fructe în sertarul special. Lumina LED ajunge în fiecare colț al aparatului deoarece vorbim de materiale transparente.

Dacă nu sunteți o persoană foarte pretențioasă, atunci acesta este modelul potrivit pentru voi. După cum am menționat sus, dacă un model vi se pare scump, alegeți pe cel mai ieftin, că doar sunt trei variante disponibile.

Concluzie

Fram FSD-VRR315BGF+ are o clasă energetică bună, un volum generos, un aspect plăcut, interior bine organizat și iluminat. Este adevărat că nu impresionează cu numeroase tehnologii de răcire, însă poate că designul său este mai important decât decât anumite dotări. Totuși, are răcire cu ventilator, astfel că aerul rece ajunge mai bine la toate alimentele, că doar vorbim de un model Retro. Dacă tot vă plac aceste tipuri de aparate, puteți lua în calcul și un model Star-Light MBM-48RBE care este tot pe bej și îl puteți pune oriunde datorită dimensiunilor, în el puteți ține diverse băuturi.

Te-ar mai putea interesa