Fram FDD-VRR311BLF+, frigider albastru cu design Retro

Fram FDD-VRR311BLF+ este și cel mai popular model din serie, adică este cel mai vândut și poate că se datorează prețului puțin mai atractiv. Culoarea este una mai vie astfel că va da un plus de culoare bucătăriei voastre. Pentru a vă face o idee am pus imaginea de jos și se vede că doar exteriorul diferită, interiorul este la fel indiferent pentru care veți alege. Acest brand oferă chiar și frigidere cu o singură ușă, dacă nu vă doriți un congelator atât de mare, ci doar un compartiment mic.

În cazul acestui frigider, vorbim de un frigider de 71 litri, iar la celălalt (Fram FSD-VRR315BDF+ e pe vișiniu) este de numai 31 litri și nu are raft ca cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta arată foarte bine în orice bucătărie l-ați pune în dacă vă decideți să adoptați stilul Retro, atunci trebuie să aveți grijă ce culori alegeți și aparatele sunt puțin mai scumpe decât cele cu design modern. Prețurile sunt ceva mai mari în cazul acestor tipuri de aparate.

Din acel volum total de 312 litri, frigiderul propriu-zis are în jur de 240 de litri, deci este de ajuns. Nu toate frigiderele au lățime de 60 cm și adâncime de 63 cm, pentru că aceste dimensiuni se apropie deja de cele ale unei combine.

Funcția de congelare rapidă nu lipsește pentru o conservare mai bună a alimentelor. Clasa energetică rămâne neschimbată – F, care în trecut a fost A+, deci nu vorbim de un consum mare de energie (comparativ cu aparatele vechi).

Concluzie

Poate că ați observat că acest model se concentreaze mai mult pe aspect și mai puțin pe dotări, dar pot spune că oferă esențialul. Nu poate avea anumite dotări care ar influența designul său, cum ar fi control electronic, sistem de răcire cu Multi Flow și multe altele. Fram FDD-VRR311BLF+ este mult diferit de ce oferă alți producători, deoarece majoritatea oferă soluții moderne, dar și clasice. Pentru același preț, sunt soluții moderne care ar putea părea mai atractive pentru unii utilizatori.

Te-ar mai putea interesa