Fram FDD-VRR311BGF+, frigider Retro de peste 300 litri

Fram este unul dintre puținii producători de aparate electrocasnice care oferă numai soluții cu design Retro, deoarece este vorba de un brand românesc renăscut. Evident că aceste aparte nu arată la fel ca și cele vechi, poate chiar mai bine, zic eu. Fram FDD-VRR311BGF+ este un frigider destul de interesant și popular, fiind prezent pe piață în trei variante. Diferențe prea evidente între ele nu prea sunt, dar culoarea poate juca un rol important dacă vreți să mențineți anumite combinații de culori.

Prețurile acestor aparate sunt ceva mai mari deoarece nu vorbim de o cerere foarte mare pentru acestea plus că sunt destul de competitive ca și specificații. Din eticheta energetică reiese anumite caracteristici ale aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Din imaginea de prezentare se poate vedea că nu este un aparat care ocupă foarte mult spațiu în bucătărie și veți ajunge la mai toate rafturile cu ușurință (nefiind foarte înalt). Evident că mânerele sale sunt în stil Retro și nu veți găsi prea multe modele ca acesta, dar și liniile sunt mai rotunjite.

Este vorba de un frigider destul de mare, adică are două uși. Nu veți găsi pe aceste un control electronic (cum vedem pe Heinner HF-V401NFSF+), ci mai degrabă acel control mecanic standard care este destul de ușor de folosit. Cât despre iluminarea interioară, aceasta este LED astfel că interiorul este mai vizibil și alimentele parcă arată mai bine.

Deci dacă vreți să vă amenajați o bucătărie într-un stil mai deosebit, atunci alegeți aparate de la acest brand iar gama este destul de variată.

Concluzie

Fram FDD-VRR311BGF+ este destul de spațios, doar că nu are un congelator foarte mare cum vedem la unele combine (ce același volum), iar performanțele de congelare sunt conforme. Merită să faceți o schimbare dacă v-ați săturat de vechea bucătărie, plus că noile aparate sunt mult mai eficiente și nu trebuie să vă orientați numai după clase de eficiență, pentru că la unele aparate pot fi mult diferite, ci după consum (anual, per program, la 100 de spălări etc).

Te-ar mai putea interesa