Fram FDD-VRR311BDF+, model retro cu clasa F

Fram FDD-VRR311BDF+ este o combină frigorifică retro de culoare vișinie. Se adresează persoanelor care vor un aparat care să arate bine și să vină cu tehnologii utile. Spre exemplu, acest model are dezghețare automată pe partea de frigider.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu aspect rustic care e disponibil în mai multe culori.
Alături vedeți că are un sistem unic de mânere care nu l-am văzut pănă acum la alte mărci. Poza de alături e cu modelul vișiniu sau burgundy.

Păreri pro și contra

Modelul Fram FDD-VRR311BDF+ are o compartimentare foarte bine realizată, fiind vorba despre congelator poziționat superior și frigider inferior. Partea de frigider e una cu 3 rafturi (din sticlă), 4 la ușă și un compartiment. Congelatorul este unul cu două compartimente.
Principalele puncte pro care v-ar face să achiziționați acest aparat sunt următoarele:
– Vine cu clasa F de eficiență energetică care presupune un consum anual de 261 kWh pe an.
– Dimensiunile sunt unele compacte, fiind vorba despre 180x61x64 îxlxa cm.
– Fiabilitatea e una peste medie cu o garanție standard de 3 ani.
Din păcate nu are sistem de răcire No Frost, dar are dezghețare automată pe partea de frigider.
Nu e nici smart, acest aparat nepermițând controlul de pe un telefon sau a altui dispozitiv inteligent.

Per ansamblu acest aparat e perfect pentru persoanele interesate de ceva care să arate retro, dar să fie la standardele zilei de azi când e vorba de tehnologia inclusă. E foarte important să ne uităm la clasa de eficiență energetică întrucât aceasta ne arată că vom economisi bani pe parcursul utilizării acestui aparat și cu timpul ne vom recupera banii dați pe el.

Despre Fram trebuie scris că e un brand românesc care se laudă ca având produse retro-future cu inspirație de ieri și de mâine.

Te-ar mai putea interesa