Fram FC-VRR340BLF+, combină albastră design Retro

Combinele frigorifice pot avea un design clasic, modern sau chiar Retro. Evident că majoritatea au un design modern, aici vorbim de segmentul de mijloc și de top. Deci, spre deosebire de multe alte modele, acest Fram FC-VRR340BLF+ arată diferit și se vede destul de ușor din imaginea de jos. Un aparat ca să fie de tip Retro, sunt necesare anumite finisaje, margini mai rotunjite, culori mai diferite. În cazul de față vorbim de un albastru deschis la culoare, însă sunt și două alternative similare pe bej și vișiniu.

Chiar dacă nu aveți o bucătărie în stil rustic sau retro, puteți da un plus de culoare bucătăriei cu un astfel de aparat. O combină complet albă sau pe gri nu ar fi arătat prea interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat anterior, este diferită de restul combinelor și diferențele sunt pe partea de estetică. Evident că are un preț mai mare decât restul de oarece vorbim de un alt tip de aparat și pentru care nu este o cere atât de mare. Culoarea poate influența prețul său, adică o combină albă poate avea un preț mai atractiv, însă nu cred că ați face un astfel de compromis.

Specificațiile tehnice sunt foarte bune, iar la acestea se mai adaugă și dotări destul de interesante:

  • vorbim de un volum net total de circa 340 litri, care este împărțit destul de bine astfel că avem un congelator mai mare – 107 litri.
  • nu are sistemul de răcire clasic, ci este unul Less Frost adică în congelator se formează mult mai puțină gheață. No Frost este un sistem mai bun dar și care influențează prețul. Ambele sunt foarte utile și voi decideți care v-ar plăcea mai mult (în favoarea No Frost, trebuie ales alt aparat).
  • la alte combine se pot muta balamalele dintr-o parte în alta, iar dacă nu vă pricepeți atunci puteți alege un serviciu de schimbare sens a ușilor. Nu costă mult dacă îl raportăm la prețul aparatului și nu veți reuși fără ajutorul a mai două persoane.
  • nivelul de zgomot este unul redus și e normal să fie așa la aparate din generații mai noi – 39 dB.
  • consumul de enrgie este insesizabil în comparație cu vechile aparate.

Concluzie

Fram FC-VRR340BLF+ impresionează la multe capitole și nu aș putea spune că este o combină de top, dar este eficientă, spațioasă și elegantă. Iar, dacă vă interesează ceva care să aibă doar o ușă atunci recomand Fram FSD-VRR315BLF+ care-i un frigider.

Te-ar mai putea interesa