Fram FC-VRR340BGE++, combină frigorifică crem

Cele mai multe aparate frigorifice de pe piață au un design clasic spre modern, iar cele în stil retro sunt destul de puține pentru că puțini producători le mai oferă. Cererea pentru acestea este mică pentru acestea, astfel că și prețurile sunt ceva mai mari. Fram FC-VRR340BGE++ este o combină frigorifică în stil retro și se poate observa destul de ușor după cum arată. Mai precis, are acea culoare (crem) plus câteva finisaje specifice. Deci aceasta s-ar potrivi doar în bucătării care sunt pe același stil și trebuie să alegeți cam peste tot combinație de crem cu negru, însă mai sunt și alte combinații plăcute.

E adevărat că are un preț mai mare decât al concurenței, însă vorbim de un plus de calitate, dar și de un sistem de răcire avansat – Less Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fram FC VRR340BGE

Merită sau nu merită cumpărată?

Acea tehnologie de răcire menționată mai sus poate ține locul uneia mai avansate (No Frost), deoarece reduce nivelul de gheață care se poate forma în congelatorul, astfel de dezghețarea se va face mai rar. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că sunt destui de mulți producători de top care oferă tehnologii similare, unele au denumiri puțin diferite (Smart Frost).

Trebuie menționat faptul că este un aparat cu un volum foarte mare – 340 litri, iar congelatorul este ceva mai mare decât în cazul frigiderelor. Sunt și frigidere mari, dar raportul frigider/congelator este diferit.

Nu o să vedeți la aparatele retro un panou de control modern cu touch, ci rămâne același control mecanic. Totuși, iluminare LED este prezentă și oferă o vizibilitate mult mai bună și un consum redus de energie. Dacă tot vorbim de consum redus, aparatul de sus are clasă energetică E care este destul de des întâlnită la combine și frigidere. Sunt și soluții mai eficiente, dar prețurile sunt mult mai piperate (de exemplu Bosch KGN56XIDR are D).

Concluzie

Fram FC-VRR340BGE++ este doar unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand românesc (nu are nici o legătură cu vechiul Fram), iar dacă nu vă place pe crem, puteți alege și pe o altă culoare retro.

Te-ar mai putea interesa